Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Περιμένει πολλά από τον Φέρελ ο Πρίφτης...
| 2021-10-23 16:00:00

Μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟ - Να γίνει ηγέτης ο Φέρελ - Γιατί αργεί ο Νέντοβιτς, δεν ξέρει μπάσκετ ο...

του Pick n' Scroll
Μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΟ - Να γίνει ηγέτης ο Φέρελ - Γιατί αργεί ο Νέντοβιτς, δεν ξέρει μπάσκετ ο...

Ποιοι απογοητεύουν στο Τριφύλλι, τι συμβαίνει με τα γκαρντ και η διαβολοεβδομάδα. Ο Δημήτρης Πρίφτης ετοιμάζει τους Πράσινους για τα δύο παιχνίδια με Εφές και Βιλερμπάν και περιμένει... βελτίωση από το ρόστερ του. Ποιοι ξεχωρίζουν, γιατί θέλει ο χρόνο ο Φέρελ και το πρόβλημα στους ψηλούς.

Παναθηναϊκός: Είναι στο 1-4 στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Δεν παίζει ιδιαίτερα καλά, αλλά στο 1-4 πρέπει να βάλει κανείς και ότι 4 από τα 5 παιχνίδια τα έδωσε μακριά από το ΟΑΚΑ. Την εβδομάδα, που έρχεται, θα έχει την ευκαιρία να συνέλθει, καθώς παίζει στο γήπεδό του και με την Εφές και με την Βιλερμπάν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Πρίφτης, περιμένει πολλά από τον Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μακάμπι έδειξε ορισμένα από τα θετικά στοιχεία, που διαθέτει. Ο Παναθηναϊκός, όμως, περιμένει από τον Φερέλ όχι απλά ορισμένα πράγματα, αλλά να τον σηκώσει στις πλάτες του, κάτι, που θα χρειαστεί χρόνο να γίνει, αφού ο Αμερικάνος είναι ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα.

Ο Πρίφτης περιμένει και από τον Νεμάνια Νέντοβιτς να ανεβάσει ρυθμούς, καθώς μέχρι στιγμής έχει μόνο ένα καλό ημίχρονο με την Φενέρ ο Σέρβος. Πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και είναι φυσιολογικό κι αυτός να θέλει τον χρόνο του.

Ιδιαίτερα παράπονα δεν υπάρχουν από τον Εβανς και τον Φλόιντ, αλλά την ίδια ώρα είναι φανερό ότι από τους δύο Αμερικάνους δεν μπορεί να περιμένει πάρα πολλά πράγματα ο Παναθηναϊκός. Ο Εβανς ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά τα πολύ καλά του χρόνια έχουν περάσει. Ο Φλόιντ είναι φιλότιμος, πολύ δυνατός, αλλά δεν ξέρει μπάσκετ.

Προς το παρόν, πάντως, δεν τίθεται θέμα αλλαγής κάποιου εκ των δύο, άλλωστε το ταμείο της ΚΑΕ δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες. Αν, όμως, δουν οι «πράσινοι» ότι παίρνουν ελάχιστα πράγματα από τους δύο παίκτες, τότε ίσως κάνουν δεύτερες σκέψεις και βγουν στην αγορά, η οποία είναι πολύ πλούσια όσον αφορά στους διαθέσιμους ψηλούς. Αλλωστε ίσως κάποια στιγμή πάρει παίκτη και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος από τον Χασάν Μάρτιν μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζεύει το... χαρτί στην Ελλάδα ο Μπέος - Πώληση σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Μίλησε με τον πρόεδρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags