Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Μπέος: Θα δώσει τον Φεράρι στους Πράσινους;
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-23 10:05:00

Μαζεύει το... χαρτί στην Ελλάδα ο Μπέος - Πώληση σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Μίλησε με τον πρόεδρο

του Νίκου Στεργίου
Μαζεύει το... χαρτί στην Ελλάδα ο Μπέος - Πώληση σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Μίλησε με τον πρόεδρο

Άσος του Βόλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Big-4, αλλά δεν πρόκειτια να φύγει... τζάμπα. Ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει πως θα πωληθεί μόνο στην κατάλληλη τιμή και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Ο προπονητής πάντως τον θέλει για τον Γενάρη κι όλα παραμένουν ανοιχτά.

Παναθηναϊκός - Αχιλλέας Μπέος: Μπορεί ο Χουάνκαρ να είναι αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που ξεκίνησε να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα, μετρώντας από πέρσι 30 παρουσίες με τέσσερις ασίστ από πέρσι, ενώ φέτος έχει παίξει σε όλους τους αγώνες 90 λεπτά, όμως αυτό δεν κάνει τους Πράσινους να συνεχίζουν την… αναζήτηση παίκτη που καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας. Άλλωστε δεν ήταν… κρυφό πως ο διακαής πόθος του Τριφυλλιού το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν άλλος από τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου.

Μάλιστα είχε ακουστεί πως είχαν υπάρξει και κάποιες πρώτες επαφές με τον Αχιλλέα Μπέο, όμως οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του συλλόγου της Μαγνησίας ήταν… εκτός πραγματικότητας κάτι που στάθηκε η αφορμή να σταματήσουν οι συνομιλίες. Ο Αργεντίνος την περασμένη χρονιά ήταν άκρως εντυπωσιακός καθώς αγωνίστηκε 35 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας μάλιστα και ένα γκολ, απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τρείς ασίστ.

Αυτό όμως που αποδεικνύεται περίτρανα μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League είναι το γεγονός πως οι εμφανίσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή την προηγούμενη σεζόν μόνο… φωτοβολίδα δεν ήταν. Φέτος ο Φεράρι δείχνει ακόμα πιο καλός, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ενώ ήδη έχει σκοράρει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μοίρασε και μια ασίστ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα δείχνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα του ταιριάζει… γάντι αφού δεν είναι πολλά τα μπακ με την τεχνική και την εκρηκτικότητά του.

Μετά από όλα αυτά οι άνθρωποι των Πρασίνων έχουν βάλει ξανά στο… μικροσκόπιο τον Φεράρι ξέροντας πως μια πιθανή απόκτησή του μόνο καλό μπορεί να κάνει τόσο στον Χουάνκαρ, όσο και στην ομάδα. Άλλωστε αυτό έδειξε και η απόκτηση του Μπρινιόλι που σίγουρα έδωσε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην θέση παρά την ύπαρξη του Σωκράτη Διούδη στο ρόστερ. Αυτό που μπορεί να κάνει την υπόθεση πολύ δύσκολη είναι οι απαιτήσεις του Αχιλλέα Μπέου. Ο Αργεντίνος ερχόμενος το 2019 στον Βόλο από την Ατλέτικο Μίτρε, ως ελεύθερος, κόστιζε σύμφωνα με το tranfermarkt 250.000 ευρώ, ενώ από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει άλλες 100 χιλιάδες ευρώ την αξία του, από 350.000 σε 450.000.

Αυτό που μας δίνει να καταλάβουμε είναι το γεγονός πως μια εγκυρότατη ιστοσελίδα, που κοστολογεί όλους του παίκτες του πλανήτη εκτός των άλλων, βλέπει τον Αργεντίνο να κάνει καλές εμφανίσεις πράγμα που τον κάνει πιο ακριβό. Έτσι είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος του συλλόγου της Μαγνησίας βλέπει ακριβώς τα ίδια πράγματα κάτι που σημαίνει πως είναι αδύνατο να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Φεράρι. Μην δούμε να τις ανεβάζει κι όλας, πράγμα καθόλου περίεργο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλαιπωρείται στην Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - Απογοητευτικός και άθλιος ο… - Ήρθε για να δώσει ο Φέρελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags