Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες τα έχει η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Πολλοί κατηγορούν και την διοίκηση, ενώ άλλοι προτρέπουν τον προπονητή να αποχωρήσει και τους Πράσινους να... γυρίσουν με τα πόδια από την Σερβία.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των οπαδών του Τριφυλλιού από το Facebook της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Δεν με πειράζει που δεν μπορούμε να πρωταγωνιστουμε και να είμαστε σε τοπ επίπεδο. Αλλά με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω αυτούς τους υποτιθέμενους παίκτες να βολεδερνουν και να παίζουν χειρότερα από τι παίζουν στο εργασιακό. Η ομάδα δεν έχει σύστηματα,δεν έχει πλάνο,απλά μπαίνουν στο γήπεδο και ότι βγει και το πιο αστείο είναι ότι πληρώνονται. Πραγματικά άθλιος αυτός ο Παναθηναϊκός,κρίμα.

Μόνο ο Πρίφτης εδώ τους μισούς πρέπει να τους αφήσεις εκεί να γυρίσουν με τα πόδια ,και πάλι τρίποντο και τρίποντο και τρίποντο πολύ λίγοι ντροπή

Τρίζουν τα κόκαλα ρεεεε , θα σηκώθουν οι παππούδες κ θα σας πάρουν στο κυνήγι , κ πρώτο τον κληρονόμο.....

Θα κοιτάνε από ψηλά...ο Παύλος και ο Θανάσης και θα απορούν...για να μην πω τι θα λένε...

Αυτος που επέλεξε να φέρει αυτούς τους ξένους στην ομάδα μας θέλει γιαούρτωμα με πήλινο κεσεδάκι στην καλύτερη !!

Περιοδεύον θίασος !!

Από αύριο κανονικά κάνετε 7 διακοπές συμβολαίων και κρατάτε μόνο τον Μεικον. Φέρνετε μερικά πιτσιρίκια ακόμα και χτίζουμε ομάδα σε βάθος πενταετίας. Μας ξεφτιλισατε. Φταίτε όλοι σας εκτός από τις δύο σημαίες μας τον Φραγκίσκο και τον Μητσαρα.

Mετά τον ομπράντοβιτς το χάος!

Λίγη ντροπή δεν θα έκανε κακό. Πριφτη σε παρακαλώ παραίτηση χτες, οι παίκτες σου σε έχουν γραμμένο. Όχι ότι και αυτοί είναι καλύτεροι ένα μάτσο άψυχα φοβισμένα κουφάρια. Κρίμα 6αστερε κρίμα.

Ομάδα έκτρωμα! τεράστιες ευθύνες Πρίφτη αλλά και αυτών που έφεραν αυτούς τους κατσαπλιαδες...αλλά ότι θα φέρναμε χειρότερο παίχτη από τον Μακ δεν το φανταζομουν...

26 ποντους στο 1ο μερος και 22 στο 2ο. Συνολο 48. Με τις τελευταιες "εμφανισεις" της αρμαδας του ιερεα οι μπουκμεικερς τριβουν τα χερια τους.

Τέτοια ντροπή σήκω φύγε τραγικέ προπονητή ούτε η φιγούρα σου δεν εμεινε".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταρακούνημα" στον Παναθηναϊκό μετά την… ξεφτίλα - Θα φύγουν παίκτες - Επίσκεψη οπαδών