Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: "Ταρακούνημα" στον Παναθηναϊκό μετά την… ξεφτίλα - Θα φύγουν παίκτες - Επίσκεψη οπαδών
Μπάσκετ
| 2021-11-04 21:35:00

"Ταρακούνημα" στον Παναθηναϊκό μετά την… ξεφτίλα - Θα φύγουν παίκτες - Επίσκεψη οπαδών

του Pick n' Scroll
"Ταρακούνημα" στον Παναθηναϊκό μετά την… ξεφτίλα - Θα φύγουν παίκτες - Επίσκεψη οπαδών

Οι μεγάλες ευθύνες Πρίφτη και οι παίκτες που φανερά πλέον δεν μπορούν. Η βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα θα φέρει και αλλαγές στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Ο κόουτς ετοιμάζει... κατσάδα και οι φίλαθλοι υποδοχή. Στον "αέρα" όσοι έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής.

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Την χειρότερή εμφάνιση των τελευταίων χρόνων και μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας του έκανε πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε τίποτα από πλευράς «τριφυλλιού» στο παρκέ του γηπέδου της σερβικής πρωτεύουσας και για αυτό ήρθε το ντροπιαστικό 81-48 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα.

Σε ένα τέτοιο απίστευτο κάζο, δεν μπορεί να φταίει ένας. Δεν μπορεί να φταίει ο Φέρελ, που ακόμη παίζει σαν αρχάριος ή ο Φλόιντ, που όταν δεν καρφώνει, δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα. Φταίνε όλοι με την βασική ευθύνη να ξεκινάει βέβαια από την τεχνική ηγεσία. Να χάσει αυτός ο Παναθηναϊκός με 30 πόντους από την Ρεάλ στην Μαδρίτη είναι κάτι, που μπορείς έστω και με δυσκολία να το καταπιείς. Να χάσει, όμως, με 33 πόντους από τον «φτωχό» Ερυθρό Αστέρα, είναι κάτι, που σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου και ακόμα περισσότερο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε ότι προτιμάει να μιλήσει με την ομάδα του για να συζητήσει τα αίτια παρά να πει κάτι περισσότερο στους δημοσιογράφους. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, γιατί πρέπει να σπάσουν αυγά, ώστε να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να δείξει αξιοπρεπές πρόσωπο. Να δούμε, δηλαδή, αν θα φύγει κάποιος ή κάποιοι παίκτες και γενικώς τέλος πάντων αν θα γίνει κάτι δραστικό, ώστε να ταρακουνηθούν όλοι.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» είναι εξοργισμένος και δύσκολα θα αφήσει αυτή την ήττα να περάσει έτσι. Όχι ότι θα πάει στο γήπεδο για να πλακώσει τους παίκτες, αλλά σίγουρα θα υπάρξει επίσκεψη στο ΟΑΚΑ προκειμένου να σταλεί σχετικό μήνυμα.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πλέον πολύ δύσκολη και εύθραυστη και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον πιθανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανελέητο κράξιμο για ΠΑΟ: "Διακοπές συμβολαίων από αύριο - Γυρίστε με τα πόδια - Πρίφτη παραιτήσου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags