Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπάσκετ αλάνας ο ΠΑΟ, τραγικός Παπαπέτρου - Ζόρια Πρίφτη - Σενάριο-βόμβα για την... επόμενη μέρα!
Μπάσκετ
| 2021-11-16 23:04:00

Μπάσκετ αλάνας ο ΠΑΟ, τραγικός Παπαπέτρου - Ζόρια Πρίφτη - Σενάριο-βόμβα για την... επόμενη μέρα!

του Pick n' Scroll
Μπάσκετ αλάνας ο ΠΑΟ, τραγικός Παπαπέτρου - Ζόρια Πρίφτη - Σενάριο-βόμβα για την... επόμενη μέρα!

Αλλαγές στο ρόστερ και μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε. Οι Πράσινοι κατάφεραν να χάσουν και από τη Ζαλγκίρις με κάκιστη εικόνα και πλέον έχουν δύο... τελικούς μπροστά τους με Μπάγερν και Ολυμπιακό. Δύο ήττες θα φέρουν τρομερές εξελίξεις στον σύλλογο και δεν αναφερόμαστε μόνο σε απόλυση του κόουτς και απομακρύνσεις παικτών.

Ο Παναθηναϊκός το έκανε κι αυτό. Εκανε την Ζαλγκίρις να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα Ευρωλίγκα και να βγει, έστω και προσωρινά, από το αδιέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει. Ο προπονητής των Λιθουανών, Γιούρι Ζντοβτς, θα είχε μεγάλο πρόβλημα αν η ομάδα του δεν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, πλέον, όμως, είναι σε καλύτερη κατάσταση, μετά το 76-69.

Αντίθετα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ο εξάστερος και ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης. Παρουσίασαν για μία ακόμη φορά κάκιστο πρόσωπο και έχασαν από μία ομάδα, που δεν είχε νίκη, από μία ομάδα με ελάχιστο ταλέντο και με τους Λοβέρν και Γιανκούνας να μην μπορούν να αγωνιστούν.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε μπάσκετ αλάνας σε κάποιες στιγμές με τον Ντάριλ Μέικον να προσπαθεί μόνος του να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Δεν ήταν όμως αρκετός. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει ως δουλεμένη ομάδα και συν τοις άλλοις κόντρα στην Ζαλγκίρις είχε και πάλι τον Ιωάννη Παπαπέτρου σε οικτρή κατάσταση. Ο Παπαπέτρου το πήρε πάνω του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τις δηλώσεις, που έκανε, αλλά ήδη πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Πάντως, ο Πρίφτης έχει τη σημαντική δικαιολογία ότι δεν είχε για ένα ακόμη παιχνίδι τον σπουδαίο Νέντοβιτς. Χωρίς τον Σέρβο οι «πράσινοι» είναι μισή ομάδα.

Αν χάσει και από την Μπάγερν την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα θα γίνουν τρομερά δύσκολα λίγες ώρες μάλιστα πριν από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

Τα πρώτα σενάρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και περιλαμβάνουν πολλά πράγματα, από απομακρύνσεις παικτών μέχρι και αλλαγές στο κομμάτι λειτουργίας της ομάδας, όχι απαραίτητα στο μέτωπο του προπονητή. Οι επόμενες μέρες είναι ακόμη πιο κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό, που ταλαιπωρείται πολύ για μία ακόμη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" Χατζηβρέττα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Μάχη" αιωνίων για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags