Παναθηναϊκός: Η ήττα στο Κάουνας προκάλεσε αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία με 76-69, η οποία ήταν η πρώτη φετινή της νίκη στη διοργάνωση μετά από 9 σερί ήττες. Γι'αυτό και ο κόσμος του Τριφυλλιού βράζει με την ομάδα του, ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Πρίφτη για το κοουτσάρισμα αλλά και τον σχεδιασμό. Στο στόχαστρο μπαίνουν και παίκτες. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από τα μηνύματα Παναθηναϊκών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της πράσινης ΚΑΕ:

Το κολλύριο είναι μία μορφή ανακούφισης από τις καθημερινές, μικρές και μεγάλες ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μάτια σας. Οι οφθαλμικές σταγόνες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες και οι περισσότερες χορηγούνται με ιατρική συνταγή. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε κολλύριο το οποίο είναι για καθημερινή χρήση και ονομάζεται τεχνητό δάκρυ. Είναι κατάλληλο για να σας ανακουφίσει από μικρούς ερεθισμούς και ενοχλήσεις στα μάτια και είναι φιλικά προς τον οργανισμό σα

Το μπάσκετ είναι ψυχολογικό άθλημα . Όταν προσπαθείς να παλέψεις και βλέπεις συμπαίχτες σου αδιάφορους χάνεις την ψυχραιμία σου και γίνεσαι κι εσυ κακός . Γιαυτο μην κατηγορείτε τους Έλληνες παίχτες που έχουμε και κυρίως τον παπαπετρου γιατί αυτός πραγματικά στεναχωριέται. Μεικον άποψη μου το μόνο που τον ενδιαφερει είναι να βάλει πόντους μπας και πάρει κσμια καλύτερη μεταγραφή του χρόνου.

Από οργάνωση μηδέν. Πρίφτη το 90% των πόντων μπήκαν από ατομικές ενέργειες αν έχεις συστήματα πότε θα φανούν; Οι παίχτες που σε ένα απλό μόνο σκριν στην άμυνα κάθονται κολλημένοι στον παίχτη λες και ακουμπάνε σε στρώμα (περι μεικον οκαρο Έβανς ) γιατί παίζουν ακόμα ; Τα πιτσιρίκια απο το εφηβικό να έβαζες θα ακολουθούσαν καλύτερα ακόμα και λιγότερη δύναμη που έχουν . Και ξέρεις γιατί; Γιατί θα παίζουν για την φανέλα. Αλλά δε νομίζω να ξυπνήσεις άσε που μου περνάει και απο το μυαλό μήπως παίζουν και τίποτα μίζες απο πίσω.

Φιλανθρωπικό ίδρυμα καταντήσατε... Ντροπή σε όλους...

Αυτός ο Μεικον δεν έχει κανένα ξαδερφάκι ή έστω θείο που να παίζει μπάσκετ;; Μπας και σωθεί η σεζόν..

Τον Πρίφτη δεν μπορώ να τον κρίνω σα προπονητή.. Με αυτά τα φτηνά, ατάλαντα, άχρηστα κορμιά που έχει η ομάδα κανείς προπονητής στον κόσμο δε θα μπορούσε να δείξει έργο. Το θέμα είναι όμως, ποιος εισηγήθηκε για να τους φέρουμε. Εκεί ο Πρίφτης έδειξε απίστευτη αποτυχία, ιστορική θα έλεγα. Νομίζω μετά από αυτό που έρχεται την Δευτέρα κ ο ίδιος θα καταλάβει ότι δε μπορεί πλέον να μείνει..

Αν θέλετε να σώσετε ότι σώζεται φέτος διώξτε όλους του ξένους εκτός από κάνα δυο, βάλτε όλους τους Έλληνες , Ματζουκα, Αβδαλα και λοιπούς να πάρουν παραστάσεις και από του χρόνου να έχεις ένα πρότζεκτ Ελλήνων με λίγους και καλούς ξένους. Είναι ντροπή τόσοι κακοί ξένοι παίχτες να έχουν μαζευτεί σε μια χρονιά σε τέτοια ομάδα. Υ.Γ. Ο Παπαπέτρου που το μόνο που κάνει όλη την ημέρα είναι να σουτάρει και δεν την βρίσκει με τίποτα στα παιχνίδια δεν του λέει κάποιος να σταματήσει να σουτάρει και να κάνει μόνο άμυνα??

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος - η χειρότερη ομάδα τις euroleague! Επόμενο και οι διαιτητές να μας παίζουν έτσι. Απορία: τον mr. «1/11» και σημερινό «2 στα 13» γιατί δεν τον βγάζει έξω καθόλου;! Το μαχαίρι στο κόκκαλο σήμερα κιόλας

Ο χειρότερος προπονητης που έχει περάσει από την ομάδα, ουτε μια οργανωμένη επίθεση για ένα ακόμα ματς, παραιτησου μαζί με τους υπνους που έχεις δίπλα σου

Ο κάποτε φόβος και τρόμος τώρα περίγελος

Φλοιντ, Έβανς, Πέρι... πόσα βίντεο χρειάστηκε να δουν εκεί στην ομάδα για να τους πάρουν;;; Πρέπει να έχουμε πολλά τζιμανια στην ομάδα δεν εξηγείται αλλιώς!!! Αν δεν μπορούσε σήμερα ο Παπαπέτρου ας ζητούσε αλλαγή στα τελευταίο πεντάλεπτο...

Η ομάδα θέλει άμεσα αλλαγές και οχι δεν μιλάω για προπονητή αλλά για παίκτες. Το ταξίδι είναι μεγάλο όσο και αν πονέσουμε να θυμάστε ότι είμαστε οπαδοί που αγαπάμε το σύλλογο και θα πρέπει να είμαστε δίπλα του στης δυσκολίες που περνάει.Δύσκολο το βράδυ της δευτέρας που έρχεται… ισως από αυτο το βράδυ και μετά γίνουν μεγάλες αλλαγές γιατί τώρα δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν σχεδόν τίποτα.

Είδα από το 27 λεπτο το ματς και αυτό που παρατήρησα με λύπη μου..στην επιθεση είναι ότι η μπάλα δεν γυρίζει δεν υπάρχει μια συνεργασία παρά μόνο σουτ από Παπαπέτρου η Μέικον..Δεν δουλεύει η ομάδα..αγωνιστικά είμαστε πολύ "φτωχοί".

Ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας προπονητής θα είχε υποβάλει την παραίτησή του ήδη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά.

Ότι μπάσκετ μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια θα το ξεχάσουμε φέτος με αυτά που βλέπουμε. Ομάδα χωρίς πλάνο χωρίς αρχή και τέλος. Και το βασικότερο χωρίς προπονητή.

Άμα δεν παρθούν αποφάσεις γρήγορα, αυτή την εικόνα θα βλέπουμε και χειρότερη,μέχρι στιγμής το ταβάνι της ομάδας είναι οι τελευταίες θέσεις και τα δύσκολα παιχνιδια τώρα έρχονται προβλέπω πανωλεθρία..

Με τον Πριφτη, η ομάδα σταμάτησε να σουτάρει, ειδικα στην Ευρώπη, να φύγει αυτός κ να πάρει κ τον Παπαπετρου μαζί, αφού όλο κ χειρότερο γίνεται κ δεν τον αλλάζει καν ,βρείτε άλλον αρχηγό.

Και την άλλη εβδομάδα γαύρο. Εκεί να δεις γλέντια. Θα μας ρίξουν οι γαύροι κάνα 30αρικο στο κεφάλι και θα ψαχνομαστε. Ήδη έχουν αρχίσει να βρίσκουν πατήματα οι δικαιολογίες περί Βασιλακοπούλου (εμείς φταίμε ξεκάθαρα που τους δώσαμε δικαίωμα). Αλλά δεν πειράζει. Στήριξη στην ομάδα. Ως γνωστόν εμείς δεν είμαστε οπαδοί της νίκη. Μόνο του Παναθηναϊκού.

Παπαπέτρου μας κούρασες!!!!Περισσότερες είναι οι συγνώμες που ακούμε απο σένα απο οτι οι νίκες που κάνουμε!!Οσες συγνώμες κ να πείς οσες ευθύνες κ να πάρεις πάνω σου αυτο που βλέπουμε στο γήπεδο είναι ενα συνονθήλευμα κ δε σώνεται με τίποτα!!!Αν θέλετε να πατήσετε το κουμπί της επιστροφής οπως είπες η λύση είναι μία!Σε μερικές μέρες έρχεται ντέρμπι στο σεφ κ μετα απο μερικές βδομάδες το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αυτούς!!Κερδίζετε κ τα 2 κ πατάτε το κουμπί της επιστροφής χάνετε αντίο ζωή για φέτος κ έρχονται δραστικές αλλαγές σε πρόσωπα μπας κ σώσουμε κανα τίτλο!!Είστε στον Παναθηναικο!Σταματήστε να μας ξεφτιλίζετε!Ναι κανεις δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τις νίκες κ τους τίτλους αλλα ρε αψυχα παίξτε λίγο!!!Παλέψτε!!!Εσείς ούτε αυτο δε κάνετε!!!

Αν είναι να χάνουμε συνέχεια μπορούμε να χάνουμε και με τους Mαντζουκα και Xουγκαζ. Τουλάχιστον να βγει και κάτι καλό απ' την τραγωδία που ζούμε. Περυ φλουντ Έβανς διωξιμο χθες.

Το καλό είναι ότι επιτελούμε κοινωνικό έργο. Προσφέρουμε χαρά σε κάθε πικραμένο. Σήμερα η Ζαλγκίρις πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Προχωράμε.

Είμαστε μακράν η χειρότερη (ομάδα) και σε καμία των περιπτώσεων σήμερα δν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα κερδίσουμε γιατί απλά δν είναι μπάσκετ αυτό που βλέπουμε, κρίμα!!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μπάσκετ αλάνας ο ΠΑΟ, τραγικός Παπαπέτρου - Ζόρια Πρίφτη - Σενάριο-βόμβα για την... επόμενη μέρα!