Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι θα πάει Final Four ο Ολυμπιακός - Τον περιμένει... αγριεμένος ο Χεζόνια - Αγωνία για τον NBAer!
Μπάσκετ
| 2021-11-29 22:48:00

Έτσι θα πάει Final 4 ο Ολυμπιακός - Τον περιμένει... αγριεμένος ο Χεζόνια - Αγωνία για τον NBAer!

του Pick n' Scroll
Έτσι θα πάει Final 4 ο Ολυμπιακός - Τον περιμένει... αγριεμένος ο Χεζόνια - Αγωνία για τον NBAer!

Το γεμάτο ρόστερ και το πλάνο του Μπαρτζώκα για την... επιστροφή. Πώς μπορούν οι Πειραιώτες να πάρουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και να πλησιάσουν στον μεγάλο τους στόχο. Οι επιλογές του Έλληνα κόουτς και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ούνικς που θα κρίνει πολλά.

Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι…ζάχαρη μετά τον θρίαμβο, που πέτυχε πριν από μερικές μέρες στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Ξεπεράστηκε έτσι το σοκ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα αποτέλεσε γεγονός η πρώτη νίκη μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να πάει φέτος όσο πιο μακριά γίνεται στην κορυφαία διοργάνωση. Εχει τα φόντα να τα καταφέρει, αφού έχει ομοιογένεια, έχει υλικό για όλα τα γούστα και έχει έναν προπονητή, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που το έχει ξανακάνει και που βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες, όμως, θέλουν να πηγαίνουν βήμα, βήμα. Ξέρουν ότι τα μεγάλα λόγια πρέπει να αποφεύγονται. Εχουν άλλωστε πρόσφατο παράδειγμα. Πήγαν στην κόλαση με την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και λίγο μετά στον παράδεισο με την διπλάρα στο Μιλάνο.

Αυτό, που τους νοιάζει τώρα είναι να περάσουν νικηφόρα από το Καζάν κόντρα στην Ούνιξ. Η ρωσική ομάδα έχει ανέβει πολύ τελευταία και ο Παναθηναϊκής χροιάς Μάριο Χεζόνια περιμένει τον Ολυμπιακό πως και πως. Πριν από μερικές μέρες «καθάρισε» την αγαπημένη του ομάδα στο ΟΑΚΑ, τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Οι τελευταίοι είναι αποφασισμένοι, όμως, να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, καθώς μάλιστα γνωρίζουν ότι νίκες σε τέτοια παιχνίδια θα τους βοηθήσουν πολύ, ώστε να κατακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Και όπως βλέπουμε αν πάρει ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα της έδρας, θα έχει κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή του στο φάιναλ-φορ.

Μέσα σε όλα ο κόσμος περιμένει να δει και τον Κουίνσι Εϊσι. Εκανε το ντεμπούτο του με την Μακάμπι, αλλά για λίγο, στη συνέχεια έπαθε γαστρεντερίτιδα και με το Μιλάνο δεν έπαιξε. Οι Ολυμπιακοί αγωνιούν να δουν πόσο μπορεί να τους βοηθήσει ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ. Και αγωνιούν, καθώς λένε ότι αν μπορεί να τους βοηθήσει ουσιαστικά, τότε οι ελπίδες της ομάδας τους για σπουδαία πράγματα θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ονειρεύεται μεγαλεία φέτος και βλέπει ότι και με λίγη τύχη αυτά τα όνειρα μπορεί να βγουν αληθινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα στον κόσμο του Ολυμπιακού για Ευρωκούπα - Ανατροπή με τον… φευγάτο - "Στόχος" ο Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags