Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απογοήτευσε" ο Έισι - Φήμες για Λεζόρ, αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Δεν... κρατιούνται για ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-12-06 23:02:00

"Απογοήτευσε" ο Έισι - Φήμες για Λεζόρ, αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Δεν... κρατιούνται για ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
"Απογοήτευσε" ο Έισι - Φήμες για Λεζόρ, αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Δεν... κρατιούνται για ΟΑΚΑ!

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό και οι πιθανές αλλαγές στο ρόστερ. Ποιο το πλάνο του Έλληνα προπονητή, το νέο όνομα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και γιατί στον Πειραιά δεν μπορούν να περιμένουν για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Ο Κουίνσι Εϊσι πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λάρισα, αλλά όλα σχεδόν τα έκανε λάθος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έριξε στο παρκέ για περίπου 17 λεπτά, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, όμως, δεν εμφάνισε κανένα θετικό στοιχείο, μένοντας στο μηδέν στην επίθεση. Το ότι φορτώθηκε νωρίς με φάουλ είναι ένας βασικός λόγος για την εικόνα, που παρουσίασε ο πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού. Από κει και πέρα, όμως, είναι σίγουρο ότι χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από τον πρώην παίκτη της Μακάμπι, αλλά ο τελευταίος δεν είναι σε θέση να τα δείξει ακόμη, αν αναλογιστούμε ότι ήρθε στην Αθήνα, προερχόμενος από πάρα πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας. Ο Μπαρτζώκας, πάντως, τον πιστεύει και θα του δώσει ευκαιρίες, καθώς μάλιστα έχει κι άλλες λύσεις στην φροντ-λάιν.

Σε διάφορα σάιτ συνδέεται το όνομα του Ματίας Λεζόρ με τους Πειραιώτες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός κερδίζει στην Ευρωλίγκα και δεν προτίθεται τώρα να αλλάξει κάτι στο ρόστερ του. Αν διαφοροποιηθεί το σκηνικό στα αποτελέσματα σε ένα μήνα, τότε μπορεί να γίνει άλλη συζήτηση.

Προς το παρόν, όμως, ο Ολυμπιακός συνεχίζει ως έχει, θέλει να κερδίσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα θέλει να κλείσει το 2021 με νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για να σβήσει και το προ ημερών διπλό των «πρασίνων» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στον Ολυμπιακό όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με Αρμάνι και Καζάν το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έχει ξεπεραστεί. Ο κόσμος, όμως, σκέφτεται διαφορετικά και θέλει πάση θυσία διπλό στο ΟΑΚΑ ως απάντηση στους Παναθηναϊκούς και για να τους κάνουν βέβαια καζούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξεσηκωμός" στον ΠΑΟ για Καλαϊτζακη - Κίνδυνος να φύγει ο Παπαπέτρου - Τι... παίζει με Ολυμπιακό

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags