Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ιδανικός για ΠΑΟ ο Μήτρου-Λονγκ... στον αέρα ο Παπαπέτρου - Πράσινος Έλληνας παικταράς του χρόνου
Μπάσκετ
| 2021-12-25 21:50:00

Ιδανικός για ΠΑΟ ο Μήτρου-Λονγκ... στον αέρα ο Παπαπέτρου - Πράσινος Έλληνας παικταράς του χρόνου

του Pick n' Scroll
Ιδανικός για ΠΑΟ ο Μήτρου-Λονγκ... στον αέρα ο Παπαπέτρου - Πράσινος Έλληνας παικταράς του χρόνου

Το χτίσιμο ελληνικού κορμού και το συμβόλαιο του Παπαγιάννη! Γιατί στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να φτιάξουν μία ελληνική ομάδα, ποιοι είναι οι πρώτοι τους στόχοι για την επόμενη σεζόν και οι τελευταίες πληροφορίες για τα συμβόλαια των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον ελληνικό κορμό, που είχε τα παλιότερα χρόνια, και αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που του κοστίζει και δεν έχει την πρέπουσα πορεία.

Αν μάλιστα το καλοκαίρι, που έρχεται, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναζητήσει αλλού την τύχη του, τότε τα πράγματα για τους «πράσινους» θα γίνουν ακόμη χειρότερα σε αυτό το κομμάτι. Ως γνωστόν οι πολύ ποιοτικοί Ελληνες παίκτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών. Κάποιους τους έχει ο Παναθηναϊκός, κάποιους ο Ολυμπιακός, κάποιοι είναι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Μία λύση, που μπορεί, πάντως, να απασχολήσει προσεχώς τους «πράσινους» είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο Ελληνοκαναδός γκαρντ, που κάνει θαυμάσια χρονιά φέτος με την Μπρέσια. Ο Μήτρου-Λονγκ είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, που πέρασε, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, καθώς ο έμπειρος παίκτης δεν είχε ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του. Όπως, όμως, όλα δείχνουν, σε λίγο καιρό θα πάρει το διαβατήριο, οπότε θα γίνει μία πάρα πολύ ελκυστική περίπτωση για τους νταμπλούχους.

Ο Μήτρου-Λονγκ έχει μέχρι στιγμής στο ιταλικό πρωτάθλημα 15.9 πόντους και 4.8 ασίστ ανά ματς, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους πλέι-μέικερ της λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, προσεχώς θα έχει σίγουρα έναν ακόμη πολύ καλό Ελληνα παίκτη στο ρόστερ του. Πρόκειται για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος δεν θα αργήσει να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο. Όπως έχει ειπωθεί, και να το πάρει το διαβατήριο μέσα στη σεζόν, δεν θα μπορέσει να παίξει φέτος ως Ελληνας, αλλά από την επόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, που κάνει μία ακόμη πολύ καλή σεζόν, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα δεν υπάρχει όρος, ώστε να μπορεί να φύγει για την Ευρωλίγκα. Ορος υπάρχει μόνο για το ΝΒΑ, μόνο, που το μπάι-άουτ είναι πολύ υψηλό και δύσκολο να το δώσει κάποια ομάδα, έστω κι αν ο διεθνής σέντερ έχει ανεβάσει πάρα πολύ το αγωνιστικό του επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Γιόβιτς- Πρόβλημα με το… ταμείο στον ΠΑΟ - Έτσι παίρνει τίτλο από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags