Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίζει για το συμβόλαιό του με τη Ζαλγκίρις - Τελευταία ευκαιρία από Πρίφτη - Επαφές για μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 22:50:00

Παίζει για το συμβόλαιό του με τη Ζαλγκίρις - Τελευταία ευκαιρία από Πρίφτη - Επαφές για μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Παίζει για το συμβόλαιό του με τη Ζαλγκίρις - Τελευταία ευκαιρία από Πρίφτη - Επαφές για μεταγραφή!

Ποιος δίνει... απαντήσεις μετά το "κράξιμο" και η ενίσχυση στους γκαρντ. Με ποιον συζητούν οι Πράσινοι και ο παίκτης που φάνηκε, έστω στο Κύπελλο, να "ξυπνάει". Θα μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση; Το ματς με τους Λιθουανούς ίσως κρίνει το μέλλον του στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λαυρίου και να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου. Παρότι έπαιξε χωρίς τον Εβανς, χωρίς τον Σαντ-Ρος και χωρίς τον προπονητή του, Δημήτρη Πρίφτη, νίκησε άνετα την ομάδα της Λαυρεωτικής και μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα είναι στο φάιναλ-φορ της Κρήτης. Μένει να βγει πλέον η 4η ομάδα, κάτι, που θα γίνει από το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι τους, που έφτασαν, ώστε να τους δώσουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν εκείνος, που άναψε την σπίθα για να αρχίσουν να γίνονται τα πράγματα εύκολα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τον Κέντρικ Πέρι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Μάλιστα ο Πέρι έκανε σήμερα ίσως το καλύτερό του παιχνίδι από τότε, που πήγε στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε άσχημα στο ματς, αλλά όταν ξαναμπήκε, έκανε την διαφορά τόσο με την άμυνά του, όσο και με την απόδοση του στην επίθεση. Πάνω, κάτω αυτό τον Πέρι θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον έχει δει μέχρι στιγμής, αφού ο Αμερικάνος στα περισσότερα παιχνίδια ήταν αρνητικός.

Αν, όμως, συνεχίζει να παίζει έτσι και σε πιο δύσκολα ματς, τότε ίσως σώσει το τομάρι του. Γιατί γενικά είναι ένας καλός παίκτης, που πέρυσι με την Τσεντεβίτα έκανε σπουδαία παιχνίδια. Για αυτό άλλωστε και τον επέλεξε ο Πρίφτης. Ενώ, λοιπόν, ο δεσμός με τον Στέφαν Γιόβιτς καλά κρατεί, οι επαφές, δηλαδή, ο Πέρι έδωσε ελπίδα για το μέλλον και μένει να δείξει αν θα υπάρχει συνέχεια στον αγώνα, που ακολουθεί με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Κόντρα στο Λαύριο ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ είχε 10 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα και απέσπασε μάλιστα και τα κολακευτικά σχόλια του υπηρεσιακού προπονητή του Παναθηναϊκού, Βασίλη Σίμτσακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απέτυχε" στον Παναθηναϊκό, τον... αναγέννησε ο Μπαρτζώκας - "Ζόρια" για Αγγελόπουλους με Ντόρσεϊ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags