Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Από… κοντά τον Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Αφήνει το NBA - "Μάχη" για Μήτρου-Λονγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 22:17:00

Από… κοντά τον Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Αφήνει το NBA - "Μάχη" για Μήτρου-Λονγκ!

του Pick n' Scroll
Από… κοντά τον Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Αφήνει το NBA - "Μάχη" για Μήτρου-Λονγκ!

Η έκπληξη από την Αμερική και η σύμφωνη γνώμη του Γιάννη. Πώς μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ο μικρός της οικογένειας και οι εξελίξεις με τον Ομογενή άσο που κάνει φοβερή σεζόν στην Μπρέσια και ετοιμάζεται να πάρει ελληνικό διαβατήριο.

Οι πολύ μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ψάχνουν με το…τουφέκι σπουδαίους Ελληνες παίκτες ώστε να δυναμώσουν το ντόπιο τους στοιχείο. Οι εκλεκτοί είναι ελάχιστοι και για αυτό το λόγο οι «αιώνιοι» το ψάχνουν παντού, ώστε να βρουν λαβράκι εκεί, που δεν το περιμένει κανείς.

Όπως αναφέραμε πριν από μερικές μέρες, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ίσως είναι μία περίπτωση, που θα απασχολήσει από τη νέα σεζόν, καθώς αναμένεται να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Με ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του ο ομογενής γκαρντ από τον Καναδά, που παίζει στην ιταλική Μπρέσια, θα είναι μία ενδιαφέρουσα λύση τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό.

Οι δύο τους θα ήθελαν πολύ τον Θανάση ή τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ο Θανάσης γράφει την δική του πορεία στο ΝΒΑ και τους Μπακς. Ο Κώστας ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Βιλερμπάν. Και αν φύγει από τους Γάλλους, θα πάει εκεί, όπου ήταν, στο ΝΒΑ δηλαδή.

Υπάρχει, όμως, και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο, ο μικρότερος της οικογένειας, ο οποίος είναι στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έπαιξε πολύ και επομένως δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στα πρώτα ματς, που συμμετείχε, ο γεννημένος το 2001 φόργουορντ, φανέρωσε ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Κάτι, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα, να έρθει και να μάθει καλύτερα το μπάσκετ εδώ και μετά αν παρουσιάσει την εξέλιξη, που πρέπει, να επιστρέψει στην Αμερική. Οι «αιώνιοι» δεν έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά με την περίπτωσή του, την παρακολουθούν, όμως, όπως και κάθε παίκτη με προοπτική και έτσι είναι πιθανό μετά από καιρό το όνομα του Αλεξ Αντετοκούνμπο να μας απασχολήσει πολύ.

Δεν υπάρχει πλέον μάλιστα και το θέμα διαβατηρίου, αφού το ελληνικό το πήρε ο 20χρονος τον Σεπτέμβριο, που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει για το συμβόλαιό του με τη Ζαλγκίρις - Τελευταία ευκαιρία από Πρίφτη - Επαφές για μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags