Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Μπαρτζώκα για Έλληνα γκαρντ - Τον φέρνει ξανά στο ΣΕΦ - Η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού
Μπάσκετ
| 2021-12-29 21:16:00

Απόφαση Μπαρτζώκα για Έλληνα γκαρντ - Τον φέρνει ξανά στο ΣΕΦ - Η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού

του Pick n' Scroll
Απόφαση Μπαρτζώκα για Έλληνα γκαρντ - Τον φέρνει ξανά στο ΣΕΦ - Η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού

Τον παρακολουθεί στενά και του ετοιμάζει ήδη την ερυθρόλευκη φανέλα. Ποιος είναι ο παίκτης που κάνει καλή σεζόν φέτος και αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον προπονητή των Ερυθρολεύκων; Οι Πειραιώτες θέλουν να στηρίξουν το ελληνικό στοιχείο και τα δικά τους παιδιά!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς τον χτύπησε για τα καλά ο κορωνοϊός, κάτι, που είχε ως συνέπεια να αναβληθούν κατ’ αρχάς τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και τον Ιωνικό Νικαίας. Είναι μία κατάσταση, που περνάνε πολλές ομάδες, και η οποία πετυχαίνει τους Πειραιώτες στις καλύτερές τους στιγμές, καθώς πήγαιναν τρένο και είχαν βάλει πλώρη για τη πρόκριση στην οκτάδα.

Τη συνέχεια δεν μπορεί να την προβλέψει κανείς. Ελπίζουν, όμως, στο ΣΕΦ όλα να κυλήσουν ομαλά και όταν γίνει επανεκκίνηση ο Ολυμπιακός να είναι έτσι όπως ήταν, αν όχι κι ακόμη καλύτερος.

Από την στιγμή, που τώρα δεν υπάρχει δράση, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται ακόμη περισσότερο το μέλλον τους, το οποίο περιλαμβάνει και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Τον 19χρονο γκαρντ, τον οποίο έχουν δώσει στο Λαύριο, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ψηθεί ακόμη πιο πολύ.

Τώρα, που έφυγε ο Ταϊσόν Κάρτερ από το Λαύριο για την Ευρωλίγκα και την Ζενίτ, ο Νικολαΐδης αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και καλύτερο ρόλο, αφού μάλιστα έχει δείξει ότι τα προσόντα τα διαθέτει. Το λεπτό του κορμί δεν τον βοηθάει σε πολλά πράγματα, αλλά στην άμυνα είναι πολύ πιεστικός πάνω στην μπάλα, ενώ στην επίθεση έχει ταλέντο, σκοράροντας με σουτ, καθώς και με άλλους τρόπους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του παρακολουθούν τις προσπάθειες του Νικολαΐδη και αν δουν κι άλλα πράγματα, που θέλουν από τον νεαρό γκαρντ, είναι πιθανό την επόμενη χρονιά να τον επαναφέρουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να του δώσουν για αρχή έναν μικρό ρόλο, πίσω από τα βασικά πόιντ-γκαρντ. Οι Πειραιώτες έχουν δώσει και τον Ιωσήφ Κολοβέρο στον Ιωνικό ως δανεικό, που κι αυτός πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Συνεχίζοντας μάλιστα στον ίδιο ρυθμό ο Κολοβέρος, θα βάλει κι αυτός σε σκέψεις  Μπαρτζώκα και σία για την επόμενη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός τώρα έχει τρίτο πλέι-μέικερ τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό για το Κύπελλο ήταν εντυπωσιακός και δεν θα αργήσει η ώρα, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από… κοντά τον Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Αφήνει το NBA - "Μάχη" για Μήτρου-Λονγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags