Ο Παναθηναϊκός χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό ακόμη πιο πολύ πριν από λίγες ώρες με τα τρία νέα κρούσματα και έτσι το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις δεν θα γίνει. Δεν θα γίνουν επίσης οι αγώνες με τον Απόλλωνα Πατρών και με την Αλμπα και πιο μετά υπάρχει και εκείνος με τον Ηρακλή, που προς το παρόν είναι άγνωστη η τύχη του.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλος ο κόσμος, είναι στη δίνη ενός τεράστιου προβλήματος, που ευελπιστείται να μην διαρκέσει πάρα πολύ και μετά από λίγο καιρό τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά.

Μέσα σε όλα αυτά, οι «πράσινοι» είναι στην τελική ευθεία για να κλείσουν και τυπικά το θέμα του Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του πλέι-μέικερ. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Σέρβος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας και να μετράει από κει και πέρα αντίστροφα, ώστε να μπει στο παρκέ για επίσημα παιχνίδια.

Ο Γιόβιτς έχει να παίξει περίπου 6 μήνες. Η τελευταία φορά, που αγωνίστηκε ήταν στο παιχνίδι με τις Φιλιππίνες στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου, ματς στο οποίο και τραυματίστηκε. Πλέον, όμως, είναι καλά, έχει κάνει δυνατό ατομικό πρόγραμμα και αυτό, που μένει, είναι να μπει στο ομαδικό πλαίσιο.

Πάντως, οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού ίσως δεν μείνουν στον Γιόβιτς, αφού στόχος είναι να αποκτηθεί και ψηλός. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για τους νταμπλούχους, ψάχνουν, όμως, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Στόχος τους είναι να ξαναπάρουν το νταμπλ, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, και για αυτό θέλουν να δυναμώσουν ακόμη πιο πολύ το ρόστερ τους. Ο Τζέρεμι Εβανς δεν δίνει πολλά πράγματα και έτσι οι «πράσινοι» έχουν ξεχυθεί στην αγορά για να βρουν το απόλυτο μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από… κοντά τον Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Αφήνει το NBA - "Μάχη" για Μήτρου-Λονγκ!