Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέχει" για το F4 ο Γιόβιτς - Σε… 25 ημέρες έτοιμος ο ΠΑΟ - Τελευταία ευκαιρία Πρίφτη στον... φευγάτο!
| 2022-01-02 23:05:00

"Τρέχει" για F4 ο Γιόβιτς - Σε 25 ημέρες έτοιμος ο ΠΑΟ - Τελευταία ευκαιρία Πρίφτη στον... φευγάτο!

του Pick n' Scroll
"Τρέχει" για F4 ο Γιόβιτς - Σε 25 ημέρες έτοιμος ο ΠΑΟ - Τελευταία ευκαιρία Πρίφτη στον... φευγάτο!

Η απόφαση για δεύτερη μεταγραφή και το... χτύπημα από τον κορωνοϊό. Πότε θα συνέλθουν οι Πράσινοι από τα πολλά κρούσματα, τι θα γίνει με τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και πότε θα είναι έτοιμος ο Σέρβος γκαρντ για να παίξει με τα πράσινα.

Όπως όλη σχεδόν η Ευρώπη, έτσι και ο Παναθηναϊκός πλήττεται από τον κορωνοϊό και θα κάνει καιρό να συνέλθει. Την Δευτέρα θα υπάρχουν νέα τεστ για να φανεί πως έχει η κατάσταση και σιγά σιγά θα αρχίσουν ατομικές προπονήσεις για τους παίκτες, που δεν τους έχει αγγίξει το πρόβλημα. Εκτιμάται ότι σε περίπου 25 μέρες οι «πράσινοι» θα είναι και πάλι σε ένα καλό επίπεδο ως ομάδα.

Την Δευτέρα επίσης θα φανεί τι θα γίνει με την Ευρωλίγκα, αν θα διακοπεί, δηλαδή, για δύο εβδομάδες ή θα πηγαίνει βήμα, βήμα, με όσα ματς, δηλαδή, μπορούν να γίνουν.

Παράλληλα οι «πράσινοι» είναι στην τελική ευθεία της απόκτησης του Στέφαν Γιόβιτς, που για αυτόν τυχόν διακοπή θα είναι ευεργετική. Γιατί αν κλείσει στον Παναθηναϊκό, θα έρθει σε λίγες μέρες στην Αθήνα να αρχίσει προπονήσεις και θα είναι κι αυτός έτοιμος σε περίπου 25 μέρες. Γιατί έχει κάνει ήδη πολλή προπόνηση μετά τον τραυματισμό του, αλλά είναι διαφορετικό να προπονείσαι μόνος σου ή με μία άλλη ομάδα και διαφορετικό με αυτήν, που θα κληθείς να βοηθήσεις. Και ο Παναθηναϊκός αν διακοπεί η Ευρωλίγκα, για κάμποσες μέρες θα έχει μόνο προπονήσεις. Όχι παιχνίδια, όχι ταξίδια, αφού μάλιστα έχει διακοπεί και η Α1.

Αν είναι καλά ο Γιόβιτς, οι Παναθηναϊκοί θεωρούν ότι θα τους αλλάξει πολλά και ειδικά στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, όπου είναι ο πρώτος τους μεγάλος στόχος.

Για ψηλό προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει κίνηση, γιατί ούτως ή άλλως η κατάσταση δεν λειτουργεί. Και αν λειτουργήσει από αύριο, για κάποιο διάστημα θα υπολειτουργεί λόγω του ιού.

Θα δοθεί λίγος χρόνος ακόμη στον Έβανς και αν θα γίνει κίνηση για σέντερ, θα γίνει στις αρχές Φλεβάρη λίγο καιρό, δηλαδή, πριν από τα παιχνίδια του Κυπέλλου στην Κρήτη. Οι «πράσινοι» παρακολουθούν την αγορά και αν δουν κάτι που να τους ενδιαφέρει πολύ και να μην είναι το κασέ του εξωφρενικό θα κινηθούν αμέσως. Αν και είναι δύσκολο να βρεθεί ένας τέτοιος συνδυασμός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση σε Σπανούλη από Εθνική και γνωστή ομάδα - Κλείνει μεγάλη συμφωνία το καλοκαίρι ο Ραζνάτοβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags