Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκπληκτοι στο ΟΑΚΑ με την απόφαση Πρίφτη - Ανατροπή με... τελειωμένο - Γιατί δεν φεύγει από τον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-01-03 17:40:00

Έκπληκτοι στο ΟΑΚΑ με την απόφαση Πρίφτη - Ανατροπή με... τελειωμένο - Γιατί δεν φεύγει από τον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Έκπληκτοι στο ΟΑΚΑ με την απόφαση Πρίφτη - Ανατροπή με... τελειωμένο - Γιατί δεν φεύγει από τον ΠΑΟ!

Κι ενώ ετοίμαζαν τη λύση συμβολαίου, όλα ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή. Ποιος είναι ο παίκτης που πηρε άλλη μία ευκαιρία στο Τριφύλλι, οι τελευταίες πληροφορίες για το συμβόλαιό του και ο λόγος που ο Έλληνας κόουτς τον πιστεύει κόντρα σε όλους.

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Γιόβιτς από τους Πράσινους όπως έχουμε γράψει ήδη στο sportdog, καθώς ο Σέρβος γκαρντ είναι ο παίκτης που μπορεί αν έρθει, να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η κατάστασή του, καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100%, παρόλα αυτά έχει την ποιότητα για να σταθεί στην 5άδα και, φυσικά, έχει τα στοιχεία για να αξιοποιήσει τους ψηλούς συμπαίκτες του.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν η έλευση του Γιόβιτς, αν τελικά έρθει, συνδέεται με αποχώρηση του Πέρι. Η απάντηση, αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι είναι αρνητική! Ο Πέρι θα πάρει κι άλλη ευκαιρία και ο λόγος είναι απλός: Μπορεί στους αγώνες να μην παρουσιάζεται καλός, αλλά τόσο στην καλοκαιρινή προετοιμασία όσο, φυσικά, και στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα, παρουσιάζεται πάρα πολύ καλός.

Από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι έχει φτάσει Γενάρης και δεν έχει κάνει ακόμα ένα καλό ματς, ένα παιχνίδι που θα τον ξεμπουκώσει και θα του δώσει φτερά για να σταθεροποιήσει ψηλά την απόδοσή του. Πόσο ακόμα μπορεί να περιμένουν;

Από ο,τι φαίνεται ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να τον περιμένει και θα το κάνει. Οι Πράσινοι κάτι βλέπουν από εκείνον στις προπονήσεις και αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει κάτι για τη συνέχεια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags