Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Παπαγιάννης: "Βουίζει η πιάτσα" για... αρπαγή Παπαγιάννη από Ολυμπιακό - Αυτό είναι το συμβολαίο του με ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-01-06 15:05:00

"Βουίζει η πιάτσα" για... αρπαγή Παπαγιάννη από Ολυμπιακό - Αυτό είναι το συμβολαίο του με ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει η πιάτσα" για... αρπαγή Παπαγιάννη από Ολυμπιακό - Αυτό είναι το συμβολαίο του με ΠΑΟ!

Τα σενάρια που κυκλοφορούν και τι περιμένει ο Έλληνας σέντερ του Τριφυλλιού. Εδώ και μέρες αναπαράγονται στο διαδίκτυο διάφορες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Πράσινου άσου και κάποιοι τον συνδέεουν με τον Πειραιά. Ποια είναι η αλήθεια, η απόφαση του παίκτη και οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός - Γιώργος Παπαγιάννης: Το καλοκαίρι είναι ακόμη πολύ μακριά, αλλά κάποιοι επιχειρούν να το φέρουν πολύ κοντά. Ο λόγος γίνεται για το twitter και ορισμένους χρήστες του, που ανακατεύουν την πορτοκαλί μπάλα με σενάρια και το αποτέλεσμα, που βγάζουν, δεν είναι το ιδανικό. Είτε το ανέφεραν εν είδει πειράγματος, είτε το εννοούν, δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Ποιο πράγμα;

Ότι ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει το καλοκαίρι τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι, που κινείται πολύ στο twitter τις τελευταίες μέρες αυτό το σενάριο, είναι, όμως, και κάτι, που δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ο βασικός λόγος είναι ότι το καλοκαίρι, που μας έρχεται, ο Παπαγιάννης δεν είναι ελεύθερος. Υπάρχει μόνο υψηλό μπάι-άουτ, που του επιτρέπει να πάει στο ΝΒΑ. Τίποτε άλλο. Και να υπήρχε, όμως, παράθυρο να μπορεί να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, θα πήγαινε σε έναν οικονομικό κολοσσό. Σε μία ΤΣΣΚΑ, σε μία Μπαρτσελόνα, σε μία Ρεάλ. Σε μία ομάδα, που θα μπορούσε να τον ικανοποιήσει πέρα από αγωνιστικά, και οικονομικά.

Τζάμπα κουβέντα, όμως, κάνουμε. Ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τους «πράσινους» και αν όλα κυλήσουν ομαλά εκεί θα μείνει. Στην ομάδα, που τον ανέδειξε, στην ομάδα, που αγαπάει, στην ομάδα, που θέλει ο Παπαγιάννης να πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση, ώστε διοικητικά και οικονομικά να αλλάξει στάτους.

Το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ με τον εξάστερο λήγει το καλοκαίρι του 2023 αλλά μέχρι τότε υπάρχει πάρα πολύς χρόνος. Αλλωστε πολύς χρόνος μένει και μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όπου σίγουρα θα αλλάξουν πολλά πράγματα στο «τριφύλλι», είτε πάρει νταμπλ, είτε πάρει έναν τίτλο, είτε δεν πάρει τίποτα.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληκτοι στο ΟΑΚΑ με την απόφαση Πρίφτη - Ανατροπή με... τελειωμένο - Γιατί δεν φεύγει από τον ΠΑΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags