Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ακυρώθηκε το ταξίδι για Ιτούδη και Εθνική - Ποιος το 2ο μεγάλο φαβορί - Γι’ αυτό αρνήθηκε ο Σπανούλης!
Μπάσκετ
| 2022-01-07 22:15:00

Ακυρώθηκε το ταξίδι για Ιτούδη και Εθνική - Ποιος το 2ο μεγάλο φαβορί - Γιατί αρνήθηκε ο Σπανούλης!

του Pick n' Scroll
Ακυρώθηκε το ταξίδι για Ιτούδη και Εθνική - Ποιος το 2ο μεγάλο φαβορί - Γιατί αρνήθηκε ο Σπανούλης!

Το μεγάλο εμπόδιο για να κλείσει η συμφωνία με τον κόουτς της ΤΣΣΚΑ. Γιατί δεν έγινε η τελική επαφή για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, ποιος... αντιστέκεται και οι πολύ δυνατές εναλλακτικές. Τι συνέβη με τον Βασίλη Σπανούλη και την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ;

Εθνική Ελλάδας: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, είπε προ ημερών για το θέμα προπονητή της Εθνικής ότι «λίαν συντόμως θα έχουμε εξελίξεις». Ως γνωστόν πρώτος του στόχος είναι ο Δημήτρης Ιτούδης. Εδώ, που τα λέμε δεν είναι απλά πρώτος στόχος, έχουν συμφωνήσει κιόλας.

Αλλά για να γίνει ο γάμος, πρέπει να δοθεί και το ΟΚ από την ΤΣΣΚΑ. Κάτι, που δεν έχει γίνει ακόμα και ουδείς ξέρει αν θα γίνει τελικά. Προ ημερών ήταν να διεξαχθεί νέο ραντεβού Βατούτιν-Λιόλιου, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ.

Λόγω του ιού, όμως, αναβλήθηκε το παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα και έτσι οι όποιες εξελίξεις πήραν παράταση. Ανθρωποι, που γνωρίζουν καλά τα δεδομένα αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο ίσως φαίνεται το ενδεχόμενο ο Ιτούδης να είναι προπονητής της Εθνικής. Και αυτό, γιατί ο Βατούτιν έχει τις αντιρρήσεις του. Μένει να φανεί αν θα ξεπεραστούν.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο και δεν μπορέσει τελικά ο Ιτούδης να πάει στην Εθνική, από κει και πέρα προφανώς το ενδιαφέρον θα στραφεί στα άλλα μεγάλα ονόματα, στον Σφαιρόπουλο και στον Μπαρτζώκα. Περίπου ξένου προπονητή πρέπει να αποκλείσουμε, εκτός π.χ. αν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επίσης, πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να είναι ο Βασίλης Σπανούλης νέος τεχνικός ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε προτείνει στον Σπανούλη το τιμόνι της Εθνικής των «παραθύρων», αλλά προφανώς ο Λαρισαίος ήθελε κάτι περισσότερο. Αυτό το κάτι περισσότερο, όμως, δύσκολα θα του το δώσει ο Λιόλιος. Τουλάχιστον ακόμα. Όπως και να έχει και σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητικού ηγέτη της ομοσπονδίας, εξελίξεις για το σημαντικό αυτό κομμάτι πρέπει να αναμένουμε μέσα στον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για... αρπαγή Παπαγιάννη από Ολυμπιακό - Αυτό είναι το συμβολαίο του με ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags