Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο NBAer που αλλάζει επίπεδο Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι, πληρώνει το ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-01-08 23:15:00

Ο NBAer που αλλάζει επίπεδο Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι, πληρώνει το ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ο NBAer που αλλάζει επίπεδο Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι, πληρώνει το ΟΑΚΑ!

Ποιος φεύγει από Αμερική και πώς θα τον πληρώσουν στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που υπάρχει ήδη στα μπλοκάκια των δύο συλλόγων, γιατί θέλει να φύγει από το NBA και οι πιθανότητες να τον δούμε στην χώρα μας. Μόνο με μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι είναι ακόμη μακριά. Ποτέ, όμως, δεν είναι μακριά τα όνειρα. Αυτό είναι κάτι, που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ο Τόμας Σατοράνσκι είναι ο ιδανικός πλέι-μέικερ για κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας. Όλα αυτά τα χρόνια για το ΝΒΑ είναι ένας χρησιμότατος παίκτης, αλλά όχι τίποτα παραπάνω. Και να φύγει, δηλαδή, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ελάχιστοι είναι εκείνοι, που θα νοιαστούν από πλευράς ΝΒΑ.

Πολλοί, όμως, αν γίνει αυτό, θα είναι εκείνοι, που θα ενδιαφερθούν από την Ευρωλίγκα. Γιατί πρόκειται για δίμετρο πλέι-μέικερ, που είναι η ονείρωξη κάθε προπονητή.

Ο Τσέχος γκαρντ είναι πλέον στους Πέλικανς, δεν παίζει πολύ, τις προάλλες σε συνέντευξή του τόνισε ότι το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα εξετάσει ευρωπαϊκές προτάσεις και όπως είναι φυσικό το πράγμα πήρε φωτιά.

Ενας τέτοιος παίκτης στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό θα κάνει σούπερ διαφορά. Θα εκτοξεύσει ή την μία ομάδα ή την άλλη. Το κασέ του βέβαια είναι πολύ μεγάλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Σλούκα, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να «κόψει» από αλλού για να τα χώσει σε έναν τέτοιο παίκτη. Και ειδικά αν βρει την άκρη και κάνει δικό του το ΟΑΚΑ, τότε το μπάτζετ του θα ανέβει σημαντικά. Και με το ΟΑΚΑ θα κριθεί τι θα γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Είναι σίγουρο ότι αν φύγει ο Σατοράνσκι από το ΝΒΑ, όλα τα μεγάλα πορτοφόλια της Ευρωλίγκας θα τον κυνηγήσουν. Μπορεί, όμως, να γίνει η έκπληξη και να έρθει από τα μέρη μας. Πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακριβώς απίθανο, άλλωστε αναφέραμε ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Και όχι μόνο όσον αφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα οικονομικά της Ευρωλίγκας, αφού σε κάτι τέτοιο προσβλέπουν οι ομάδες και για αυτό άλλωστε έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Τζόρντι Μπερτομέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώθηκε το ταξίδι για Ιτούδη και Εθνική - Ποιος το 2ο μεγάλο φαβορί - Γιατί αρνήθηκε ο Σπανούλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags