Facebook Pixel Ολυμπιακός: "’Αθλιος" Ολυμπιακός, δεν... καταστράφηκε - "Μήνυμα" Μπαρτζώκα σε δύο, όλα ανοιχτά για μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2022-01-11 22:18:00

"Άθλιος" Ολυμπιακός, δεν... καταστράφηκε - "Μήνυμα" Μπαρτζώκα σε δύο, όλα ανοιχτά για μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
"Άθλιος" Ολυμπιακός, δεν... καταστράφηκε - "Μήνυμα" Μπαρτζώκα σε δύο, όλα ανοιχτά για μεταγραφή!

Τα αίτια της βαριάς ήττας, ποιοι δεν πάτησαν παρκέ και το ευχάριστο. Πώς και γιατί ήττα τόσο κακοί οι Πειραιώτες και έχασαν με κάτω τα χέρια από τη Φενέρ, οι δύο παίκτες που δεν έπαιξαν λεπτά και τα δεδομένα για τον τελευταίο μήνα των μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ άσχημα στα παρκέ, μετά τη μεγάλη περιπέτεια, που είχε με τον κορωνοϊό. Η Φενέρ τον τιμώρησε σκληρά, αφού δεν τον νίκησε απλά, τον υποχρέωσε σε ήττα με διαφορά 14 πόντων. Στην πραγματικότητα ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν 20 πόντων για τους Τούρκους, απλά μείωσαν στο τέλος οι Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι είχαν ένα συμπαθητικό πρώτο ημίχρονο, αλλά μία άθλια επανάληψη, όπου δέχθηκαν σχεδόν 60 πόντους. Τίποτα δεν τους πήγε στο σημερινό ματς, αφού στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στο πρώτο ημίχρονο χτύπησε και δεν ξανάπαιξε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, την ίδια ώρα οι της Φενέρ τα έβαζαν από το σπίτι τους, τελειώνοντας το παιχνίδι με 15/29 τρίποντα. Οι Τούρκοι έπαιξαν και σκληρή άμυνα, απέναντι στην οποία ο Ολυμπιακός δεν είχε απάντηση και ένας λόγος είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάπου κρέμασε και από την ταλαιπωρία, που πέρασε με τον ιό και την ελλιπή προετοιμασία.

Η Φενέρ είχε τις τεράστιες απουσίες του Ντε Κολό και του Βέσελι, αλλά είχε ένα μικρό ρυθμό, καθώς την Κυριακή είχε παίξει με την Νταρουσάφακα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε να παίξει από το παιχνίδι με τον Ιωνικό για το Κύπελλο, περίπου 15 μέρες πριν.

Το καλό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι δεν θα παίξουν την Πέμπτη με την Ζενίτ, λόγω κρουσμάτων στους Ρώσους. Θα παίξουν το Σάββατο με τον Ιωνικό και θα έχουν έτσι ευκαιρία να ρολάρουν και να πάνε πιο έτοιμοι για την άλλη εβδομάδα.

Δεν καταστράφηκαν βεβαίως με την ήττα στην Πόλη, αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει να βρουν σύντομα τον εαυτό τους, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Εϊσι και Ζαν Σαρλ δεν έπαιξαν, άγνωστο γιατί, και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφή, καθώς σε περίπου ένα μήνα τελειώνει και η προθεσμία για κινήσεις στο μέτωπο της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να πάει μακριά στην Ευρωλίγκα και φαίνεται ότι κάτι της λείπει. Όταν μάλιστα έχει αποκτηθεί παίκτης μεσούσης της σεζόν και για διάφορους λόγους είναι μέχρι τώρα στο απόλυτο μηδέν. Ο λόγος γίνεται για τον Κουίνσι Εϊσι, που είναι δύο μήνες στην Αθήνα, εν τούτοις δεν έχει αφήσει ούτε ένα στοιχείο, που να κάνει τους Ολυμπιακούς αισιόδοξους για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο NBAer που αλλάζει επίπεδο Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι, πληρώνει το ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags