Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... γυρίζει όλα τούμπα ο "τελειωμένος" - Ακυρώνει τη μεταγραφή ο Μπαρτζώκας!
| 2022-01-15 23:30:00

Τα... γυρίζει όλα τούμπα ο "τελειωμένος" στον Ολυμπιακό - Ακυρώνει τη μεταγραφή ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Τα... γυρίζει όλα τούμπα ο "τελειωμένος" στον Ολυμπιακό - Ακυρώνει τη μεταγραφή ο Μπαρτζώκας!

"Τρίβει τα χέρια" του ο κόουτς και ετοιμάζεται για το πλεονέκτημα έδρας. Ποιος παίκτης, επιτέλους, έβγαλε αντίδραση και γιατί μπορεί να αλλάξει τα πλάνα των Πειραιωτών λίγες ημέρες πριν κλείσει η προθεσμία για τις μεταγραφές. Θα χρειαστούν άλλον παίκτη στην Ευρωλίγκα;

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε το Σάββατο κόντρα στον Ιωνικό, κερδίζοντας τον με 109-65, και άφησε υποσχέσεις ότι δεν θα αργήσει να δείξει και πάλι τον γνωστό του εαυτό. Και με αυτή την εμφάνιση δήλωσε επίσης ότι το ματς και η ήττα από την Φενέρ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μία κακή παρένθεση.

Οι Πειραιώτες κόντρα στον Ιωνικό είχαν πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά και άφησαν ικανοποιημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Κάτι, που δεν είχε γίνει στον αντίστοιχο αγώνα του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάσει σήμερα, καθώς είδε το πρώτο καλό παιχνίδι του Κουίνσι Εϊσι. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και περίπου δύο μήνες και μέχρι το σημερινό ματς με τον Ιωνικό, δεν είχε δείξει τίποτα. Σίγουρα τον είχαν επηρεάσει η αμυγδαλίτιδα, που έπαθε, ένας τραυματισμός, όπως και η μεγάλη αποχή, που είχε (λόγω τραυματισμού) πριν έρθει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, όμως, έκανε άπαντες στο μεγάλο λιμάνι να ελπίζουν σε μία καλύτερη συνέχεια. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ο Εϊσι δεν ακούμπησε την μπάλα. Όταν, όμως, ξαναμπήκε και τρίποντο έβαλε και γενικώς έδειξε εικόνα παίκτη, που σε λίγο καιρό θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό. Και η ομάδα του Πειραιά τον έχει ανάγκη τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ και γιατί έχει ποιότητα και γιατί ποσοτικά υστερεί έναντι των πλουσίων ομάδων της Ευρωλίγκας.

Αν ο Εϊσι μπορέσει σε μικρό διάστημα από τώρα να δίνει ένα 60-70% αυτού, που έδινε στην Μακάμπι, τότε και ο Μπαρτζώκας θα είναι πιο χαρούμενος και ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη πιο δυνατός στη προσπάθεια, που κάνει να μπει αρχικά στην οκτάδα και παράλληλα να μπορέσει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας.

Αν μάλιστα συνεχίσει ακόμη καλύτερα ο Εϊσι, τότε μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταγραφής, πριν τελειώσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σπάει" ο δανεισμός και γυρίζει Ελλάδα ο Κανέ - Πωλείται ο Σάλιακας - Χωρίς Ραμαντάνι το deal ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags