Facebook Pixel Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα: "Προσγείωσε" την Μπαρτσελόνα με "καυτούς" Μπράουν και Χεζόνια η Ούνικς!
Μπάσκετ
| 2022-01-20 21:00:00

"Προσγείωσε" την Μπαρτσελόνα με "καυτούς" Μπράουν και Χεζόνια η Ούνικς!

Sportdog Team
"Προσγείωσε" την Μπαρτσελόνα με "καυτούς" Μπράουν και Χεζόνια η Ούνικς!

Με το πόδι κολλημένο στο... γκάζι επέστρεψε η Ούνικς στην αγωνιστική δραστηριότητα της Euroleague, μετά από τρεις αναβολές στις αναμετρήσεις της, λόγω κορωνοϊού.

Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα: Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς «προσγείωσε» την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο Καζάν και με το τελικό 70-64, για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης, παρέμεινε με ρεκόρ 12-7 στο κυνήγι της τετράδας, ενώ υποχρέωσε τους Ισπανούς στην πέμπτη εφετινή ήττα τους. 

Με εξαίρεση το "black-out" της δεύτερης περιόδου, όταν δέχθηκαν 21 πόντους, οι Ρώσοι ήταν απολαυστικοί στην άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, περιορίζοντας τους Ισπανούς στους 29 πόντους και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Τζον (20π.) και Λορέντζο Μπράουν (22π., 8ασ.) υπερασπίστηκαν χωρίς άγχος την έδρα τους. Ο Μάριο Χεζόνια ακολούθησε στο σκοράρισμα με 11 πόντους, αλλά και 7 λάθη.

Στον αντίποδα, οι 17 πόντοι του Κόρι Χίγκινς δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή. Στο απόλυτο «μηδέν» έμεινε ο Νικ Καλάθης, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση (μοίρασε 5 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής).

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 31-35, 54-48, 70-64.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags