Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Η Nova... κάρφωσε Έισι!
Μπάσκετ
| 2022-01-20 23:45:00

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος ο Ολυμπιακός - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Η Nova... κάρφωσε Έισι!

του Pick n' Scroll
Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος ο Ολυμπιακός - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Η Nova... κάρφωσε Έισι!

Τρόμος μετά και τη Μακάμπι στο Λιμάνι μη γυρίσουν στα περσινά! Οι Πειραιώτες ήταν απογοητευτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισαν άλλη μία βαριά ήττα μετά τη Φενέρ. Τι προβληματίζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Αμερικανός που είναι εκτός ομάδας και η ανάγκη για έναν ακόμα παίκτη.

Πώς ήταν την προηγούμενη εβδομάδα με την Φενέρ ο Ολυμπιακός; Περίπου το ίδιο ήταν και το βράδυ της Πέμπτης στο Τελ Αβίβ, όπου γνώρισε βαριά ήττα από την Μακάμπι. Ήταν, δηλαδή, ικανοποιητικός στο πρώτο ημίχρονο, άντεξε στην τρίτη περίοδο, αλλά στην τελευταία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Με την Φενέρ ο ιός είχε τις συνέπειές του, αφού οι Πειραιώτες πήγαν σε αυτό το ματς με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους. Με την Μακάμπι, όμως, αυτό δεν ισχύει για τον επιπλέον λόγο ότι οι Ισραηλινοί προέρχονται κι αυτοί από την ίδια διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός με αυτές τις δύο ήττες δεν καταστρέφεται, είναι ψηλά ακόμη την βαθμολογία. Για να συνεχίσει, όμως, να είναι ψηλά, πρέπει να βρει τι φταίει και να το διορθώσει. Και στα δύο αυτά παιχνίδια δεν ήταν η ομάδα, που τρόμαζε τους αντιπάλους, πριν την χτυπήσει η ιστορία του κορωνοϊού. Πολλά πράγματα πλέον δεν λειτουργούν σωστά και ο Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του πρέπει να βρουν άμεσα την λύση. Γιατί αρκετοί λένε πλέον μήπως πάθει ο Ολυμπιακός αυτό, που έπαθε και πέρυσι, όταν μετά από ένα σημείο έχανε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο και εν τέλει έχασε την πρόκριση στην οκτάδα.

Φέτος βέβαια ο Ολυμπιακός είναι πιο πειστικός, αλλά μέχρι στιγμής. Κάτι, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθει και πάλι στα καλά του, ώστε να μην χαθεί μία ακόμη ευρωπαϊκή χρονιά.

Κάποιες στιγμές η κάμερα έπιανε τον Κουίνσι Εϊσι στον πάγκο, είτε να μιλάει, είτε να ζητάει νερό. Ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού δεν έπαιξε σε ένα ακόμη αγώνα και πολλοί αναρωτιούνται γιατί τον κρατάει ο Μπαρτζώκας, αφού δεν παίρνει τίποτα από αυτόν.

Και την ίδια ώρα λέγεται ότι μήπως αυτές οι ήττες είναι και διδακτικές και ο Ολυμπιακός πάει να πάρει έναν ακόμη παίκτη πριν τελειώσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας. Έναν παίκτη στη περιφέρεια, που να καλύπτει τις κακές μέρες του Ντόρσεϊ και την όχι μεγάλη παραγωγή στην επίθεση του Ουόκαπ.

Η ουσία είναι ότι εκεί, όπου ο Ολυμπιακός ήταν μία χαρά, πλέον έχει μπει σε πρόβλημα και μένει να φανεί πως θα το αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τεράστια πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ελ Αραμπί- Ζητάει...τρελά λεφτά από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags