Facebook Pixel Γιουσέφ Ελ Αραμπί - Ολυμπιακός: Αυτή είναι η τεράστια πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ελ Αραμπί - Ζητάει... τρελά λεφτά από Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-20 22:45:00

Αυτή είναι η τεράστια πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ελ Αραμπί- Ζητάει...τρελά λεφτά από Ολυμπιακό

BoxtoBox
Αυτή είναι η τεράστια πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ελ Αραμπί- Ζητάει...τρελά λεφτά από Ολυμπιακό

Θα του δώσουν οι Πειραιώτες ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο στα 37.5 του; Το Sportdog.gr αποκαλύπτει γιατί έχουν... κολλήσει οι συζητήσεις του Μαροκινού επιθετικού με τους Ερυθρολεύκους για το νέο συμβόλαιο. Ποια προσφορά του έχει γίνει και από πού και τι ζητάει για να υπογράψει στο Λιμάνι;
 

Δεν είμαι μάντης ούτε η... Πυθία για να προβλέπω το μέλλον. Συνεπώς δεν μπορώ να προβλέψω την οριστική έκβαση της υπόθεσης Ολυμπιακός-Ελ Αραμπί.

Αν, δηλαδή, βρεθεί χρυσή τομή και ανανεώσει εν τέλει ο 35χρονος Μαροκινός τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές. Εξάλλου δεν είναι δικά μου τα χρήματα και δεν βγαίνουν από τη δική μου τσέπη. Η αλήθεια είναι πως σ' αυτή τη χώρα έχουμε συνηθίσει να είμαστε... χουβαρντάδες όταν πληρώνουν οι άλλοι και όταν δεν επιβάλλεται να βάλουμε εμείς το χέρι στη δική μας τσέπη.

Μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό διάβαζα κάτι ποστ σε κοινωνικά δίκτυα σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να του δώσει του Μαροκινού όσα ζητάει. Τι λέτε ρε; Σοβαρά; Θα τα δώσετε εσείς; Από το υστέρημά σας; Τι πάει να πει: όσα ζητάει; Ξέρετε πόσα ζητάει καθαρά για κάθε χρόνο συμβολαίου ο Ελ Αραμπί;

Παιχταράς είναι αλλά όταν αρχίσει η νέα σεζόν ο Γιουσέφ θα είναι 35,5 ετών... Αν υπογράψει κλειστό διετές θα τελειώσει αυτή τη συνεργασία όντας 37,5. Σοβαρά τώρα; Πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να του δώσει: όσα θέλει. Σόρι αλλά ο Ολυμπιακός ΔΕΝ πρέπει να του δώσει όσα θέλει. Όπως ο Γιουσέφ έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κοστολογεί τον εαυτό του με όσα θέλει, έτσι και ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κοστολογεί τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή με όσα κρίνει / νομίζει βάζοντας ανώτερο πλαφόν.

Ούτε ο Ολυμπιακός θα αναγκάσει τον Ελ Αραμπί να κατέβει, ούτε ο Ελ Αραμπί τον Ολυμπιακό να ανέβει. Αν θέλει κάποια από τις δύο πλευρές να το κάνει, ας το κάνει.

Με το ζόρι ωστόσο δεν γίνεται τίποτα. Σόρι κιόλας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω λογική στο να δοθεί κλειστό 2ετές συμβόλαιο σε παίκτη που ζητάει 2+ εκατ.ευρώ καθαρά το χρόνο επειδή έχει τέτοια πρόταση (ισχυρίζεται ότι έχει 2,2 εκατ.) από την Αραβία. Αν έχει και τον καλύπτει, ας πάει... Είναι τόσο απλό. Είναι όλα θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων.




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο ρίσκο Μαρτίνς μετά το Αγρίνιο - Αυτοί... φεύγουν για την εξέδρα - Απόφαση για Σουρλή-Ξενιτίδη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags