Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή και... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για Χουγκάζ - Σενάριο και για ξένο ψηλό
Μπάσκετ
| 2022-01-22 23:22:00

Ανατροπή και... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για Χουγκάζ - Σενάριο και για ξένο ψηλό

του Pick n' Scroll
Ανατροπή και... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για Χουγκάζ - Σενάριο και για ξένο ψηλό

Η "σίγουρη" κίνηση του Τριφυλλιού και η φημολογία για έξτρα μεταγραφή. Οι Πράσινοι περιμένουν το ντεμπούτο του Γιόβιτς, με τον Δημήτρη Πρίφτη να ποντάρει πολλά πάνω του. Μόνο έτσι μπορεί να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Εφές και για ένα λάθος δικό του και ένα της διαιτησίας δεν μπόρεσε να πάρει τη πολύ μεγάλη νίκη. Δεν θα του άλλαζε πολλά πράγματα, όσον αφορά στο βαθμολογικό του στάτους, αλλά σίγουρα θα του έδινε μεγάλη ψυχολογία ενόψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας.

Οι «πράσινοι» στραπατσαρίστηκαν πριν από μερικές μέρες από την ΤΣΣΚΑ, κόντρα, όμως, στον Απόλλωνα Πάτρας και κυρίως απέναντι στην Εφές έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα. Και η αισιοδοξία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τώρα, που θα μπει στο ροτέισον και ο Στέφαν Γιόβιτς, τον οποίο πιστεύουν πάρα πολύ στον εξάστερο. Όπως και να είναι, πάντως, χειρότερος του Κέντρικ Πέρι, αποκλείεται να είναι. Το ντεμπούτο δε του Γιόβιτς δεν θα αργήσει να γίνει, λογικά μέσα στην εβδομάδα, που μας έρχεται, ο Σέρβος γκαρντ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα «πράσινα».

Ο Παναθηναϊκός από το χθεσινό παιχνίδι κέρδισε και τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έδειξε κόντρα στην Εφές ότι μπορεί να βοηθήσει κάτω από τα καλάθια. Αλλωστε οι νταμπλούχοι τον θέλουν για κάποια λεπτά ως αλλαγή του Παπαγιάννη, τίποτα παραπάνω.

Πάντως, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να μην κάνει τουλάχιστον μία ακόμη κίνηση. Θα είναι αυτή η κίνηση ο Χουγκάζ, ένας ξένος ψηλός, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά. Μπορεί άλλωστε να γίνει και το ένα και το άλλο.

Μόνο με την μεταγραφή του Γιόβιτς, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνουν οι «πράσινοι» τώρα, που θα αρχίσουν οι νέες μεγάλες μάχες με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τύχη στην Ευρωλίγκα, θέλει, όμως, να πάρει το νταμπλ, για αυτό θα γίνει η κάθε απαιτούμενη κίνηση, έστω και αν το ταμείο είναι φτωχό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομικά… ζόρια για ΠΑΟ - Νέα πληροφορία και ανατροπή με σέντερ - Έκπληκτοι με Γιόβιτς στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags