Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει... Λεζόρ - Η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν - Έρχονται χρήματα στην ΚΑΕ!
Μπάσκετ
| 2022-01-23 14:45:00

Θέλει... Λεζόρ ο Παναθηναϊκός - Η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν - Έρχονται χρήματα στην ΚΑΕ!

του Pick n' Scroll
Θέλει... Λεζόρ ο Παναθηναϊκός - Η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν - Έρχονται χρήματα στην ΚΑΕ!

Η λίστα του Παππά και γιατί στο Τριφύλλι βιάζονται να τον κλείσουν από τώρα. Πώς μπορούν οι Πράσινοι να ανέβουν επίπεδο, οικονομικό και αγωνιστικό ενόψει της επόμενης σεζόν και ο παίκτης που ψάχνουν ήδη. Πώς θα του λύσει τα χέρια η απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς...

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει και την επόμενη χρονιά συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Επομένως και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο διεθνής σέντερ θα φοράει και του χρόνου την «πράσινη» φανέλα.

Μόνος του, όμως, δεν μπορεί να βγάζει την δουλειά. Θέλει και καλό μπακ-απ, που φέτος δεν έχει μέχρι στιγμής, αφού η επιλογή του Τζεχάιβ Φλόιντ απέτυχε παταγωδώς. Είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες οι «πράσινοι» να βγουν στην αγορά για έναν παίκτη, που θα δίνει ανάσες στον Παπαγιάννη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το πλέον, όμως, σίγουρο είναι ότι οι νταμπλούχοι κοιτάνε από τώρα την αγορά για να εντοπίσουν έναν τέτοιο παίκτη για την επόμενη χρονιά. Πώς το λένε; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν; Κάπως έτσι, λοιπόν, σκέφτεται ο Νίκος Παππάς και οι συνεργάτες του στο «τριφύλλι».

Για αυτό, λοιπόν, και το επιτελείο του εξάστερου έχει βάλει κάτω τα κιτάπια του και κοιτάζει ποια περίπτωση είναι ελκυστική και μπορεί να γίνει και εφικτή. Δεν μιλάμε για παίκτες Ευρωλίγκας, αλλά μιλάμε για παίκτες, πάντως, που είναι καλύτερου επιπέδου από τον Φλόιντ. Παίκτες, δηλαδή, Eurocup ή Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ιδανικός για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Γάλλος Ματίας Λεζόρ, μάλιστα θα τον ήθελε και για φέτος, αλλά η Παρτίζαν είχε διαφορετική άποψη, παίρνοντας τον. Και άπαξ πήγε στην Παρτίζαν, αυτομάτως βγήκε εκτός κάδρου για τον Παναθηναϊκό, καθώς τα λεφτά του Γάλλου πάνε πλέον σε άλλο επίπεδο.

Εν πάσει περιπτώσει κάτι τέτοιο θα ζητήσουν οι «πράσινοι» και αν το βρουν τότε θα έχουν ήρεμο το κεφάλι τους, αφού η θέση του σέντερ είναι από τις πλέον βασικές στο άθλημα.

Αν τους βγει και ο Γιόβιτς, τότε θα έχουν λύσει και το θέμα του βασικού πλέι-μέικερ, οπότε θα έχουν μία σημαντική βάση να χτίσουν την ομάδα, που θέλουν. Και τα δεδομένα μπορεί να είναι και καλύτερα, αν τελειώσει και το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ, υπόθεση, που είναι στην τελική της ευθεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή και... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για Χουγκάζ - Σενάριο και για ξένο ψηλό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags