Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Βόμβα με επιστροφή Χεζόνια στον ΠΑΟ - Αυξάνεται το μπάτζετ, μεταγραφές από το... πάνω ράφι
Μπάσκετ
| 2022-01-27 13:35:00

Βόμβα με επιστροφή Χεζόνια στον ΠΑΟ - Αυξάνεται το μπάτζετ, μεταγραφές από το... πάνω ράφι!

του Pick n' Scroll
Βόμβα με επιστροφή Χεζόνια στον ΠΑΟ - Αυξάνεται το μπάτζετ, μεταγραφές από το... πάνω ράφι!

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Τριφύλλι, μπαίνουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ! Πώς και γιατί το όνομα του Κροάτη παικταρά επιστρέφει στο προσκήνιο, τα πρώτα ονόματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και τι παίκτες θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης για να ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός ξεμπλέκει σιγά σιγά με τα χιόνια και θα κληθεί την Παρασκευή να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία Μπασκόνια, που δεν είναι στα καλύτερά της. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί απέναντι στην Εφές, όπου, όμως, δεν υπήρχε το πρέπει της νίκης. Τώρα με την Μπασκόνια υπάρχει και μένει να δούμε πως θα ανταπεξέλθουν.

Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από την μία μέρα στην άλλη. Και όταν μάλιστα δεν έχεις πολλά χρήματα. Η επόμενη μέρα, όμως, μπορεί να είναι φανταστική για τον Παναθηναϊκό και υπάρχουν δεδομένα, που μπορούν να στηρίξουν αυτή την εκτίμηση.

Κατ’ αρχάς το πιο πιθανό είναι ότι για την επόμενη χρονιά θα υπάρχει εξαιρετικός κορμός, που θα αποτελείται από τους Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Παπαγιάννη, Μέικον, Σαντ-Ρος και Γιόβιτς αν όλα πάνε καλά με τον Σέρβο. Μάλιστα το πλέον πιθανό είναι ο Σαντ-Ρος να αγωνίζεται ως Ελληνας, αφού είναι στην τελική ευθεία να αποκτήσει διαβατήριο της χώρας μας.

Από κει και πέρα, λοιπόν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ψάχνει για τρεις βασικούς παίκτες και κάπως έτσι θα κλείσει το ρόστερ. Οι υπόλοιποι, που θα συμπληρώνουν την ομάδα, είτε υπάρχουν, είτε είναι εύκολο να αποκτηθούν.

Μάλιστα αν το θέμα με το ΟΑΚΑ, το οποίο είναι στην τελική ευθεία, κλείσει θετικά, τότε το μπάτζετ θα ανέβει σημαντικά και οι νταμπλούχοι τις τρεις βασικές κινήσεις, που θα απομένουν, θα μπορούν να τις κάνουν από τα πρώτα ράφια.

Μιλάμε για παίκτες του τύπου Λορέντζο Μπράουν, Τζον Μπράουν, ακόμη και Μάριο Χεζόνια. Ο Χεζόνια άλλωστε θέλει να γυρίσει σαν τρελός στο «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει την επόμενη χρονιά. Είναι Παναθηναϊκός, αλλά είναι και παικταράς, οπότε αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα πετάξουν από την χαρά τους.

Όπως και να έχει, πάντως, περιμένουν πολύ καλύτερες μέρες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρυσι και φέτος δεν είναι ο Παναθηναϊκός της Ευρωλίγκας, που ξέραμε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή και... διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για Χουγκάζ - Σενάριο και για ξένο ψηλό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags