Facebook Pixel Μπόγιαν Σαράνοφ: Ατάκες φωτιά από Σαράνοφ - "Αυτά θα έλεγα στον Γκάμα - Για αυτό δεν πήγα στον Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-27 22:22:00

Ατάκες φωτιά από Σαράνοφ - "Αυτά θα έλεγα στον Γκάμα - Για αυτό δεν πήγα στον Άρη"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Σαράνοφ  - "Αυτά θα έλεγα στον Γκάμα - Για αυτό δεν πήγα στον Άρη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Λαμίας επί του Άρη στέλνοντας το... μήνυμά του στον Μπρούνο Γκάμα.

Μπόγιαν Σαράνοφ: Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 μίλησε ο τερματοφύλακας της Λαμίας όπου και αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του επί του Άρη, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον Μπρούνο Γκάμα.

Για το μυστικό του στα πέναλτι και τη μεγάλη πρόκριση της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Δεν μπορώ να πω το μυστικό μου και με ποιον τρόπο αποκρούω τα πέναλτι. Όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση θα αποκαλύψω το μυστικό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στα ημιτελικά, για τον κόσμο, για την πόλη της Λαμίας, για την ομάδα, για τον πρόεδρο. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είμαστε σε εύκολη κατάσταση, αλλά αυτή η πρόκριση στο Κύπελλο μας δίνει ελπίδα για να τα πάμε καλύτερα και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα».

Για την τελευταία φάση του αγώνα με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα: «Με τον προπονητή τερματοφυλάκων αναλύσαμε τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι η αντίπαλη ομάδα και ποιος τα εκτελεί., έτσι κάναμε και για τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα. Είναι σίγουρα και παιχνίδι ψυχολογίας τα πέναλτι». 

Για το μήνυμα στον Μπρόυνο Γκάμα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές τα καταφέρνεις, κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνεις. Να μην το βάλει κάτω, να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές σκοράρεις, κάποιες άλλες όχι, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά».

Για ότι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Άρη πριν δύο χρόνια, δήλωσε: «Δεν ήταν δικό μου θέμα ότι δεν έγινε η μεταγραφή. Συνέβη κάτι και δεν έγινε η μεταγραφή, αυτό έχει σημασία. Ήταν απόφαση του Άρη να μην γίνει η μεταγραφή». 

Τέλος, αν έχει κάτι μαζί του στους αγώνες που του δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση: «Ναι έχω. Έχω τον σταυρό και μια εικόνα μαζί μου, που μου δίνουν δύναμη. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην ζωή μου έξω από το ποδόσφαιρο», είπε ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags