Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ξύπνησε" ο ΠΑΟ, έρχεται και καλύτερος Γιόβιτς - "Σφαγή" με τον Ολυμπιακό για τεράστιο ταλέντο!
Μπάσκετ
| 2022-01-28 23:20:00

"Ξύπνησε" ο ΠΑΟ, έρχεται και καλύτερος Γιόβιτς - "Σφαγή" με τον Ολυμπιακό για τεράστιο ταλέντο!

του Pick n' Scroll
"Ξύπνησε" ο ΠΑΟ, έρχεται και καλύτερος Γιόβιτς - "Σφαγή" με τον Ολυμπιακό για τεράστιο ταλέντο!

Η πρώτη εμφάνιση του Σέρβου και η κίνηση-ματ με Έλληνα άσο στο Τριφύλλι. Γιατί μπορούν πλέον να χαμογελούν οι Πράσινοι, τι έδωσε στο ντεμπούτο του ο Στέφαν Γιόβιτς και γιατί θα περιμένουμε ακόμα περισσότερα και η μεταγραφική... μάχη με τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε σε ένα ακόμη παιχνίδι και βάζει «φωτιά» στον κόσμο του, που βλέπει να γίνεται κάτι καλύτερο. Μετά τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ, το τοπίο έχει αλλάξει άρδην. Στην αρχή ήρθε ο περίπατος με τον Απόλλωνα στη Πάτρα, μετά η τεράστια εμφάνιση με την Εφές στην Τουρκία και το βράδυ της Παρασκευής (28/1) η επιβλητική παρουσία και η εύκολη νίκη με την Μπασκόνια. Τρία συνεχόμενα γεγονότα σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαία και την ίδια ώρα κάνουν τους φίλους του «τριφυλλιού» να αισιοδοξούν για το μέλλον.

Και ο περίπατος με την Μπασκόνια μάλιστα ήρθε χωρίς να είναι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Ντάριλ Μέικον. Δύο πενταδάτοι δηλαδή.

Μαζί με τον περίπατο ήρθε και το ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς, που κρίνεται θετικό. Ο Σέρβος γκαρντ έκανε τα αυτονόητα πράγματα, που ζητάει ο προπονητής του: κατέβασε την μπάλα σωστά, μοίρασε παιχνίδι, έπαιξε άμυνα και έβαλε και δύο τρίποντα. Όπως φάνηκε θέλει χρόνο ακόμη και για προσαρμογή και για φυσική κατάσταση, αλλά για έναν παίκτη, που είχε να αγωνιστεί στην ουσία περίπου έναν χρόνο, ήταν μία χαρά εμφάνιση.

Επίσης, έπαιξε λίγο και ο Νεοκλής Αβδάλας, ο οποίος πιο πριν είχε ανακοινωθεί ότι υπέγραψε για 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, που οι «πράσινοι» θεωρούν ότι θα εξελιχθεί σε αστέρι πρώτης γραμμής.

Οι νταμπλούχοι θα είναι σούπερ ευτυχισμένοι αν μπορέσουν να πάρουν και το άλλο μεγάλο αστέρι της σειράς του Αβδάλα, τον Αλέξανδρο Σαμοντούρωφ. Τον σούπερ ταλαντούχο πάουερ-φόργουορντ της ομάδας ΔΕΚΑ θέλει και ο Ολυμπιακός και φαίνεται ότι θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για το ποιος θα τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με επιστροφή Χεζόνια στον ΠΑΟ - Αυξάνεται το μπάτζετ, μεταγραφές από το... πάνω ράφι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags