Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης την Μονακό και θέλει να δώσει συνέχεια στη πολύ καλή εικόνα, που έχει τελευταία.

Με Απόλλωνα Πάτρας, Εφές, Μπασκόνια και Αρη οι «πράσινοι» κυμάνθηκαν σε επίπεδα, που ήθελαν να κυμαίνονται όλη τη χρονιά, και αύριο απέναντι στους Μονεγάσκους θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την ιγμορίτιδα, που τον ταλαιπωρούσε και θα μείνει καιρό εκτός δράσης. Αναμένεται να επανέλθει, όμως, ο Ντάριλ Μέικον, ενώ πιο έτοιμος σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αρη θα είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί.

Στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού» ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να διακοπεί ο δανεισμός του Νίκου Χουγκάζ στον Ιωνικό και ο νεαρός φόργουορντ να ανηφορίσει για το ΟΑΚΑ. Είναι ενδεχόμενο, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ο Χουγκάζ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, που μας πέρασε από τους «πράσινους» και διανύει την δεύτερή του χρονιά στους Νικαιώτες.

Από κει και πέρα, στον ορίζοντα δεν φαίνεται να γίνεται άλλη μεταγραφή. Ο Εβανς έχει προσαρμοστεί αρκετά στην θέση του σέντερ και βοηθάει πλέον περισσότερο, ενώ και ο Καββαδάς δίνει το κάτιτις, από την στιγμή, που παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι η κολώνα και δείχνει έτσι να λειτουργεί καλύτερα η φροντ-λάιν.

Οσον αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης Ελληνα περιφερειακού (είχε ακουστεί πριν από μέρες το όνομα του Νίκου Δίπλαρου), πάλι δεν υπάρχει κάτι και την ίδια ώρα μάλιστα έχει ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, ακόμη και έτσι, όμως, είναι τρεις φορές καλύτερος από τον Κέντρικ Πέρι, ο οποίος δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη και το μόνο, που ουσιαστικά προσέφερε ήταν η αφοσίωσή του στην άμυνα. Κάτι, που δεν ήταν αρκετό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύπνησε" ο ΠΑΟ, έρχεται και καλύτερος Γιόβιτς - "Σφαγή" με τον Ολυμπιακό για τεράστιο ταλέντο!