Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σε τεντωμένο σχοινί ο Ολυμπιακός μετά τη Ρεάλ - Ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάει ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2022-02-03 00:27:00

Σε τεντωμένο σχοινί ο Ολυμπιακός μετά τη Ρεάλ - Ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάει ο Μπαρτζώκας

του Pick n' Scroll
Σε τεντωμένο σχοινί ο Ολυμπιακός μετά τη Ρεάλ - Ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάει ο Μπαρτζώκας

Ο... τελικός με την Μπασκόνια και τα ακόμα πιο δύσκολα που έρχονται! Οι Πειραιώτες μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες στη Μαδρίτη, όμως μπορούν να χαμογελούν για την εμφάνισή τους. Σίγουρα πάντως ότι δεν πήραν το ματς που βρέθηκαν στο +16 και ότι μετρούν τέσσερις σερί ήττες, τους προβληματίζει!

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στο πολύ καλό πρόσωπο, που είχε πριν του προκύψει η περιπέτεια με τον ιό, δεν αρκούσε, όμως, ώστε να έρθει το τεράστιο διπλό στην Μαδρίτη. Οι Πειραιώτες είχαν αιχμαλωτίσει για μεγάλο διάστημα την ποιοτικότερη βασίλισσα, αλλά η τελευταία ήταν εκείνη, που συμπεριφέρθηκε καλύτερα στα τελευταία λεπτά, όταν και κρίθηκε το παιχνίδι. Πήρε καλύτερες αποφάσεις ή μάλλον εκτέλεσε καλύτερα το σχέδιό της και έτσι πήρε εκείνη τη νίκη, νοιώθοντας ανακούφιση στο φινάλε, αφού η πίεση, που της έβαλε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ μεγάλη.

Μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις και ήττες με Φενέρ, Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι τους στην Μαδρίτη και μάλιστα σε κάποιο σημείο στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν και με 16 πόντους. Στην επανάληψη όπως ήταν λογικό η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και στο τέλος έπεσαν κορμιά για τη νίκη. Στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και έτσι έχασε την ευκαιρία ενός τεράστιου διπλού. Ο Φαλ έχασε κάρφωμα-πέναλτι, ο Ουόκαπ αστόχησε μόνος του σε τρίποντο, στην άλλη επίθεση ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν έκανε το ίδιο και κάπως έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έμειναν μόνο με τη χαρά της καλής εμφάνισης.

Το θετικό είναι ότι μετά από καιρό έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Το άσχημο είναι ότι οι συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα είναι πλέον τέσσερις. Και αν γίνουν πέντε αύριο απέναντι στην Μπασκόνια, τότε ο κλοιός θα γίνει πιο ασφυκτικός, καθώς μάλιστα από πίσω έρχονται με φόρα η Εφές, που νίκησε την ΤΣΣΚΑ, η Μονακό και η Μακάμπι, ενώ και η Φενέρ δεν είναι ομάδα, που δεν μπορείς να υπολογίσεις.

Πάντως, αν ο Ολυμπιακός παίζει από δω και πέρα, όπως έπαιξε χθες, δεν θα έχει να φοβάται πολλά πράγματα, αν και έχει επιπλέον σε βάρος του πλέον και το βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα. Εχει και τις συνεχόμενες ήττες, οπότε μπορεί να πει κανείς ότι κινείται σε τεντωμένο σχοινί, που πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε αν θα αντέξει ή θα σπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό και οι παίκτες το ξέρουν - Ένταση με Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags