Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεπέρασε την κρίση ο Ολυμπιακός - Μονόδρομος το Κύπελλο - Αν χαθεί, αναλαμβάνουν οι Αγγελόπουλοι
Μπάσκετ
| 2022-02-07 22:45:00

Ξεπέρασε την κρίση ο Ολυμπιακός - Μονόδρομος το Κύπελλο - Αν χαθεί, αναλαμβάνουν οι Αγγελόπουλοι

του Pick n' Scroll
Ξεπέρασε την κρίση ο Ολυμπιακός - Μονόδρομος το Κύπελλο - Αν χαθεί, αναλαμβάνουν οι Αγγελόπουλοι

Η αποκάλυψη Μπαρτζώκα και οι τελικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους Πειραιώτες. Γιατί βλέπουν ήδη τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, η υποχρέωση να σηκώσουν την κούπα και η επόμενη μέρα που θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, εάν χαθεί...

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Αρη τη Δευτέρα (7/2), κάνοντας μία ικανοποιητική πρόβα τζενεράλε ενόψει του «τελικού», που έχει μπροστά του με την Εφές στο ΣΕΦ. Το κακό για τους Πειραιώτες είναι ότι θα υποδεχτούν τους Τούρκους με ελάχιστο κόσμο στο πλευρό τους λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το καλό είναι ότι δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τον κακό εαυτό, που εμφάνισαν μετά την ιστορία με τον ιό, που τους ταλαιπώρησε πολύ. Όπως μάλιστα λέει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας «είχαμε 13 νοσήσαντες μέσα σε 25 μέρες».

Με Ρεάλ και Μπασκόνια, αλλά και απέναντι στον Αρη οι Πειραιώτες έδειξαν ότι κατευθύνονται και πάλι προς τον πολύ καλό τους εαυτό και είναι μία εποχή μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού δεν είναι μόνο το παιχνίδι με την Εφές, είναι πάνω από όλα το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αλλά όλοι έχουν πλάσει στο μυαλό τους τελικό των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό, που από την πλευρά του παίζει με τον Προμηθέα.

Όπως και να έχει το πράγμα, για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος σε μία χρονιά, σε μία περίοδο, όπου ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα, δεν δείχνει να πατάει καλά και χθες δεν ήθελε και πολύ να χάσει στην Λάρισα από την τοπική ομάδα.

Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες κινούνται σε καλό επίπεδο, ξεπέρασαν την πρώτη κρίση της χρονιάς με την νίκη επί της Μπασκόνια μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και πάνε στην Κρήτη να πάρουν την πρώτη τους κούπα. Αν τα καταφέρουν, όλα θα είναι καλά και από κει και πέρα θα υπάρχει η προσμονή για το πρωτάθλημα και ό, τι καλύτερο στην Ευρωλίγκα.

Αν το χάσουν, όμως, το τρόπαιο ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, είναι κάτι, που δεν θα περάσει έτσι. Οι κραδασμοί θα είναι τεράστιοι σε περίπτωση αποτυχίας και τους λόγους τους αναφέραμε. Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι άνθρωποι, που παίρνουν αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, αλλά στη περίπτωση, που χαθεί το Κύπελλο, θα πρέπει να κάνουν πράγματα (προφανώς κάποια μεταγραφή), ώστε να μην χαθεί και το πρωτάθλημα και σαφώς μία αξιόλογη πορεία στην Ευρωλίγκα. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει φέτος κάτι πολύ καλό και θα είναι τσάμπα κι άδικο αν δεν το εξαργυρώσει κάπως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα για Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ - Η πιο ακριβή ομάδα της χώρας - Θα είναι αποτυχία κόντρα στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags