Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σχέδιο Αλβέρτη-Διαμαντίδη για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Έκπληξη ο δίμετρος Μπάλα Καγιού!
Μπάσκετ
| 2022-02-08 23:28:00

Σχέδιο Αλβέρτη-Διαμαντίδη για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Έκπληξη ο δίμετρος Μπάλα Καγιού!

του Pick n' Scroll
Σχέδιο Αλβέρτη-Διαμαντίδη για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Έκπληξη ο δίμετρος Μπάλα Καγιού!

Οι Πράσινοι αλλάζουν μεταγραφική πολιτική και... σαρώνουν τη χώρα! Γιατί είναι υποχρεωμένοι να επενδύσουν στα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ποια ονόματα έχουν ξεχωρίσουν και ποια η μεταγραφή αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Παναθηναϊκός παίζει σε λίγες μέρες με την Βιλερμπάν, αλλά το μυαλό του είναι στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου και στο πώς θα πάρει την κούπα απέναντι στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, όμως, κοιτάζει και την επόμενη μέρα, το μέλλον του, το ελληνικό στοιχείο του κλαμπ.

Ο Νεοκλής Αβδάλας είναι ένα νέο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ακόμη δεν είναι σε ηλικία να μπορεί να κάνει ουσιαστικά πράγματα στη πρώτη ομάδα. Παίρνει, όμως, κάποια λεπτά συμμετοχής, ώστε να παίρνει και μυρωδιά από το τι τον περιμένει τα επόμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» έχουν και κάποιους άλλους καλούς πιτσιρικάδες, όπως τον Συμεών Ευσταθίου, αλλά και τον Σανελ Μπενουά Μπάλα Καγιού (18 χρονών, 2.00 μέτρα, σέντερ) ο οποίος είναι περισσότερο καλός αμυντικός παρά οτιδήποτε άλλο.

Σε μεγαλύτερες ηλικίες υπάρχει ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ήδη λογίζεται ως μέλος της πρώτης ομάδας και εσχάτως ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, βλέπει κι αλλού για να δυναμώσει το ελληνικό του κομμάτι. Εχουμε αναφέρει άλλωστε την περίπτωση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ της ομάδας ΔΕΚΑ, που είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, ενώ τις προηγούμενες μέρες στο ΟΑΚΑ και στους αγώνες για την Γ’ φάση του U18 Rising Stars της ΕΟΚ, ξεχώρισαν κι άλλα παιδιά, τα οποία είχαν διάφορα μάτια πάνω τους. Όπως ο Νίκος Πλώτας, ένας ενδιαφέροντας γκαρντ, που έχει ο Προμηθέας, αλλά και ο Σουηδός Τούντε Φαγκάσι Βαλμπεργκ, που ανήκει κι αυτός στους Πατρινούς.

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Παππάς και σία έχουν παντού τα μάτια τους στραμμένα, γνωρίζοντας ότι πλέον ότι τα χρήματα του μπάτζετ δεν είναι πολλά, άρα πρέπει αυτοί να γεννήσουν ιδέες, που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά. Ηδη άλλωστε σε αυτό το κομμάτι τα έχουν καταφέρει, αφού πήραν και τον Μαντζούκα και τον Χουγκάζ. Αν πάρουν και τον Σαμοντούροβ, τότε θα έχουν κάνει τεράστια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Ανακοινώνει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα - Ώρα... Κυπέλλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags