Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη με Εθνική - Ο πιτσιρικάς που... βίδωσε τον Λάρκιν - Τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός!
| 2022-03-02 23:46:00

Αποκάλυψη με Εθνική - Ο πιτσιρικάς που... βίδωσε τον Λάρκιν - Τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη με Εθνική - Ο πιτσιρικάς που... βίδωσε τον Λάρκιν - Τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός!

Όνομα-έκπληξη ετοιμάζεται για το... άλμα το καλοκαίρι, καθώς οι "αιώνιοι" τον έχουν στη λίστα τους. Ποιος είναι ο νεαρός Έλληνας που ξεχώρισε απέναντι στην Τουρκία και ποιος αναμένεται να επιστρέψει από το ΝΒΑ.

Η Εθνική νίκησε δύο φορές την Τουρκία και πλέον είναι πολύ κοντά στη πρόκρισή στο Παγκόσμιο του 2023. Η παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη, που έδωσε το κάτι παραπάνω, αλλά βοήθησαν σημαντικά και παίκτες, που δεν είναι της πρώτης γραμμής.

Όπως ο Δημήτρης Μωραϊτης και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο πρώτος, μετά από χρόνια παρουσίας στη ΑΕΚ, είναι πλέον στο Περιστέρι και μοιάζει έτοιμος για το ξεπέταγμα. Είχε έναν τραυματισμό, που τον κράτησε πίσω, αλλά τώρα είναι πολύ καλά, κάτι, που έδειξε κυρίως στον δεύτερο αγώνα με την Τουρκία. Εκεί, όπου «βίδωσε» τον Λάρκιν και σημείωσε παράλληλα και 10 πόντους.

Ο Καλαϊτζάκης από την άλλη πλευρά ξεχώρισε κυρίως για τις αμυντικές του ικανότητες. Επαιξε και αυτός πάνω στον Λάρκιν για κάποιο διάστημα και έκανε δουλειά.

Ο Καλαϊτζάκης γενικώς κάνει εξαιρετική χρονιά στην Λιθουανία με την Λιετκαμπέλις και είναι ήδη στο στόχαστρο παρακολούθησης και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Είναι γκαρντ, που στα 23 του χρόνια έχει ωριμάσει πολύ και είναι από εκείνους, που υπηρετούν εξαιρετικά το σύγχρονο μπάσκετ: γκαρντ για όλες τις δουλειές.

Ο Μωραϊτης είναι κλασικός πλέι-μέικερ, μπορεί να οργανώσει καλά την ομάδα του, να παίξει άμυνα, να βάλει τα σουτ. Στην ΑΕΚ ωρίμασε, τώρα είναι έτοιμος να πάει…ταμείο. Αν συνεχίσει κι αυτός έτσι, είναι σίγουρο ότι θα περάσει από το μικροσκόπιο των μεγάλων, καθώς μάλιστα τα ελληνικά διαβατήρια είναι πλέον δυσεύρετα, όπως είναι δύσκολο να βρεις και αξιόπιστο πλέι-μέικερ.

Για το έτερο Καλαϊτζάκη, τον Γιώργο, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα τώρα με σιγουριά, καθώς κάνει την προσπάθειά του στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με την Οκλαχόμα. Φαίνεται δύσκολο να μπορέσει να κερδίσει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, οπότε το καλοκαίρι, που έρχεται, δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη. Και αν γίνει αυτό, οι μνηστήρες θα είναι πολλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού - Λύση ο νέος επενδυτής - Επιστροφή Χεζόνια για… τίτλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags