Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ψωνίζουν από Ρωσία οι "αιώνιοι" - Χοντρό παιχνίδι με Χεζόνια - Χάθηκε παικταράς για τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-03-05 22:38:00

Ψωνίζουν από Ρωσία οι "αιώνιοι" - Χοντρό παιχνίδι με Χεζόνια - Χάθηκε παικταράς για τον Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
Ψωνίζουν από Ρωσία οι "αιώνιοι" - Χοντρό παιχνίδι με Χεζόνια - Χάθηκε παικταράς για τον Παναθηναϊκό!

Η αγορά ανοίγει λόγω του πολέμου! Θα το εκμεταλλευτούν ΠΑΟ και Ολυμπιακός; Τι συμβαίνει με τον Μάριο Χεζόνια και το παρασκήνιο για κορυφαίο παίκτη που διεκδίκησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν οι Πράσινοι.

Ο κακός χαμός γίνεται στην Ουκρανία, κακός χαμός γίνεται και στο μπάσκετ, καθώς η Ευρωλίγκα συνεχίζεται χωρίς τη συμμετοχή των Ούνιξ Καζάν, Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ. Όλα δείχνουν ότι οι τρεις αυτές ομάδες δεν θα ξαναπαίξουν φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά η μεγαλύτερη αγωνία είναι για το βαθύτερο μέλλον τους. Αρκετοί παίκτες ήδη έχουν αποχωρήσει από τις συγκεκριμένες ομάδες και μάλιστα ο Χάκετ είναι πλέον στέλεχος της Βίρτους Μπολόνια. Είναι σίγουρο ό, τι και να γίνει στη συνέχεια ότι κι άλλοι παίκτες θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Ντάνιελ Χάκετ. Και ίσως κάποιος ή κάποιοι από αυτούς έρθουν και στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Όπως ο Μάριο Χεζόνια.

Εκείνος, πάντως, ο παίκτης, που ορέγονται όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας είναι ο Τζον Μπράουν της Ούνιξ. Και αυτόν θέλουν να δουν να μένει ελεύθερος.

Τον Μπράουν τον είχε ο Πρίφτης στην ομάδα του Καζάν, αλλά πλέον ο Αμερικάνος έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Δεν είναι ο παίκτης, που θα ξετρελάνει τον κόσμο με το επιθετικό του ταλέντο. Είναι, όμως, εκείνος, που θα κάνει όλες τις μικρές δουλειές, που δεν θα κάνουν οι συμπαίκτες του. Είναι, δηλαδή, ο ιδανικός παίκτης για κάθε μεγάλη ομάδα. Ο παίκτης, που θα χαιρόντουσαν αν τον είχαν στην ομάδα τους μεγάλοι προπονητές, όπως ο Γιασικεβίτσιους και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μπράουν έχει κανονικά συμβόλαιο με την Ούνιξ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά με όσα γίνονται, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια. Με πολλές ομάδες να παραμονεύουν για να αρπάξουν το υπερπολύτιμο εργαλείο της Ούνιξ, που το καλοκαίρι το ήθελε ο Πρίφτης στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν το πρόλαβε, καθώς λίγο μετά που ανέλαβε τα ηνία του εξάστερου, ο Μπράουν υπέγραψε μέχρι το 2023 στους Ρώσους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φοβάται κανέναν, Ολυμπιακός για Final Four -"Σφαγή" ΠΑΟ, ούτε ο Αρμάνι να σφύριζε στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags