Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν φοβάται κανέναν, Ολυμπιακός για Final Four -"Σφαγή" ΠΑΟ, ούτε ο Αρμάνι να σφύριζε στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-03-04 23:51:00

Δεν φοβάται κανέναν, Ολυμπιακός για Final Four -"Σφαγή" ΠΑΟ, ούτε ο Αρμάνι να σφύριζε στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Δεν φοβάται κανέναν, Ολυμπιακός για Final Four -"Σφαγή" ΠΑΟ, ούτε ο Αρμάνι να σφύριζε στο ΟΑΚΑ!

Το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ και οι... φωνές στο Τριφύλλι! Γιατί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά και το διπλό στη Μπάγερν, δείχνει πως στην καλή της μέρα δεν έχει αντίπαλο και οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Πρασίνων για τη διαιτησία, μετά την άδικη ήττα από το Μιλάνο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ενας κλαίει, ένας γελάει από τη σημερινή βραδιά της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει κερδίσει την πανάκριβη Αρμάνι αλλά τον «έφαγαν» οι διαιτητές. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν χάλια κόντρα στην Μπάγερν,. Αλλά στην επανάληψη επέβαλλε το νόμο του και προχωράει για μεγάλα πράγματα στην Ευρωλίγκα, που φτάνουν μέχρι στη πρόκριση στο φάιναλ-φορ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ένα γνώριμο για αυτόν πρώτο ημίχρονο, καθώς δέχθηκε πολλούς πόντους από την Μπάγερν, που δεν είναι και η πιο ταλαντούχα ομάδα της Ευρώπης. Στην επανάληψη, όμως, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, βελτίωσε την άμυνά του, πήρε λύσεις από πολλούς παίκτες στην επίθεση και έτσι μπόρεσε να νικήσει. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά από καιρό βρήκε τον δρόμο από το τρίποντο, ο Χασάν Μάρτιν ήταν η έκπληξη της βραδιάς, καθώς θύμισε τον σπουδαίο Μάρτιν του πρώτου μέρους της περυσινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός σιγουρεύει πλέον ακόμη περισσότερο την είσοδό του στην οκτάδα και ανεβάζει επίσης τις πιθανότητες, που έχει για πλεονέκτημα έδρας. Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι στην πολύ καλή του μέρα μπορεί να τους κερδίσει όλους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να έχει νικήσει. Δεν τα κατάφερε, όμως, και ένας βασικός λόγος ήταν η εχθρική διαιτησία, που είχε. Στην τελική ευθεία του παιχνιδιού οι διαιτητές είχαν τουλάχιστον τέσσερις υποδείξεις υπέρ των Ιταλών, που ήταν δώρα. Το Πάσχα αργεί, αλλά οι διαιτητές έδωσαν στην ομάδα του Μεσίνα φάσεις, που δεν θα έδινε ούτε ο ιδιοκτήτης των Ιταλών, Τζόρτζιο Αρμάνι. Ακόμη και στην τελευταία φάση υπήρξε φάουλ του Ρίτσι πάνω στον Κασελάκη, που οι διαιτητές αγνόησαν, δίνοντας έτσι τη νίκη στην Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε. Θα μπορούσε να νικήσει ακόμη και με αυτή την διαιτησία, αν ο Νέντοβιτς ήταν σε καλύτερη μέρα. Ο Σέρβος σημείωσε 19 πόντους (με 3/10 τρίποντα) αλλά ήταν υποδεέστερος σε σχέση με άλλα παιχνίδια και είναι κάτι, που κι αυτό στοίχισε στους «πράσινους». Πλέον οι τελευταίοι συνεχίζουν, έχοντας το μυαλό τους περισσότερο στην επιστροφή των Παπαπέτρου και Γιόβιτς και μετά στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη με Εθνική - Ο πιτσιρικάς που... βίδωσε τον Λάρκιν - Τον θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags