Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Μαντζούκας - Τελευταία ζαριά ΠΑΟ για παικταρά... του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2022-03-07 23:34:00

Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Μαντζούκας - Τελευταία ζαριά ΠΑΟ για παικταρά... του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Μαντζούκας - Τελευταία ζαριά ΠΑΟ για παικταρά... του Ολυμπιακού!

Οι Πράσινοι θέλουν να κλείσουν τους καλύτερους Έλληνες στις μικρές ηλικίες. Ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη απέναντι στον Ιωνικό και γιατί δεν είναι... χαμένοι στην υπόθεση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ. Θα έχουμε ξανά ανατροπή;

Ο Παναθηναϊκός πέρασε μετά δυσκολίας από την Νίκαια, έχοντας έναν Παπαγιάννη, που τα έκανε όλα: είχε 20 πόντους, πήρε 17 ριμπάουντ, έκανε 3 κοψίματα και ήταν μαζί με τον Οκάρο Ουάιτ οι βασικοί λόγοι, που οι «πράσινοι» νίκησαν με 68-61 τον Ιωνικό.

Ενας ακόμη παίκτης, που φάνηκε πολύ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο 18χρονος είχε 8 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ και γενικώς ήταν «μέσα» στο παιχνίδι, ίσως μάλιστα πρόκειται και για πιο μεστό ματς, που έχει κάνει από τότε, που πήγε στον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από τον Προμηθέα.

Ο Μαντζούκας είναι μία από τις μεγάλες επενδύσεις των «πρασίνων», καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους στην ηλικία του πανευρωπαϊκώς. Όταν έπαιζε με τις μικρές ομάδες του Προμηθέα, έκανε θαύματα, πετυχαίνοντας 30άρες και 40άρες κόντρα σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Στα πρώτα του βήματα στον Παναθηναϊκό δεν έπαιρνε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Πλέον, όμως, υπολογίζεται περισσότερο και έχει αρχίσει να δείχνει πράγματα από το μεγάλο του ταλέντο.

Παράλληλα παίρνει φόρα και μία ακόμη επένδυση της ομάδας του Πρίφτη, ο Νίκος Χουγκάζ. Ο 21χρονος φόργουορντ, που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας, είναι εδώ και μερικές μέρες στον Παναθηναϊκό (ήταν δανεικός στον Ιωνικό φέτος) και τόσο με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και σήμερα κόντρα στην παλιά του ομάδα εμφάνισε δείγματα και ποιότητας και ωριμότητας.

Ο Παναθηναϊκός χαίρεται γιατί έχει αυτούς τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες, χαίρεται γιατί βλέπει τον Παπαγιάννη να έχει εκτοξευτεί, θα χαρεί ακόμη πιο πολύ, αν μπορέσει και πάρει το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο, που είναι ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ της ΔΕΚΑ. Τον νεαρό τον πολιορκεί ο Ολυμπιακός και έχει βάλει γερές βάσεις για να τον πάρει, ακόμη, όμως, δεν έχει τελειώσει το θέμα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να έχεις τον Παναθηναϊκό χαμένο από χέρι, κάτι, που έχει αποδειχθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Αν το καταφέρει και αυτό, να πάρει, δηλαδή, τον Σαμοντούροβ, θα έχει την τέλεια ελληνική μαγιά. Και εκεί που θα πέσουν τα τσιμέντα είναι αν θα μπορέσει να καταστήσει εφικτή την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Μιλουτίνοφ γουστάρει Ελλάδα, μπορεί να τον φέρει ο Ολυμπιακός; - Να τρέξουν στον ΠΑΟ για Χεζόνια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags