Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Γκαρντ από ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Έρωτας" με Μιλουτίνοφ - Έκπληξη με Αμερικανό σέντερ!
Μπάσκετ
| 2022-03-08 19:40:00

Γκαρντ από ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Έρωτας" με Μιλουτίνοφ - Έκπληξη με Αμερικανό σέντερ!

του Pick n' Scroll
Γκαρντ από ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Έρωτας" με Μιλουτίνοφ - Έκπληξη με Αμερικανό σέντερ!

Ποιον παίκτη... χτυπούν οι "αιώνιοι" και οι φήμες για μεγάλη μεταγραφή. Πώς μπορούν να πάρουν καλούς παίκτες από τη Ρωσία, χωρίς μεγάλο πορτοφόλι και τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα των δύο ελληνικών ομάδων.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Θα είναι τρελή η αγορά του καλοκαιριού» ανέφερε πριν από λίγες ώρες ο γκαρντ της Αρμάνι, Μάλκολμ Ντιλέινι, διαβάζοντας ότι ο πρώην της ΤΣΣΚΑ, Τόκο Σενγκέλια, θα παίξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην Βίρτους Μπολόνια και από το προσεχές καλοκαίρι θα φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ντιλέινι έχει δίκιο, καθώς βρισκόμαστε σε μία περίεργη εποχή, που μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίεργη, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την Ρωσία και την Ουκρανία. Αν σε λίγο καιρό σταματήσουν οι εχθροπραξίες, τότε το καλοκαίρι δεν θα έχει ξεχαστεί εντελώς αυτή η πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά. Και παίκτες από το πάνω ράφι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στην Ρωσία.

Δύο, όμως, δεν θα ξαναπάνε: ο Χάκετ, που πήγε στην Βίρτους Μπολόνια και ο Σενγκέλια, που προαναφέραμε. Και μπορεί να υπάρχει και συνέχεια, καθώς μάλιστα ήδη έχουν φύγει από τις ρωσικές ομάδες κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, που ακόμη δεν έχουν κλείσει κάπου.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την κατάσταση, χτυπώντας την πόρτα κάποιων τέτοιων παικτών. Όπως του Ιφε Λούντμπεργκ, του Δανού γκαρντ, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ. Αλλωστε πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ και ενώ έπαιζε στην Ζιέλονα Γκόρα, τον ήθελε πολύ ο Παναθηναϊκός.

Επίσης δεν περνάει αδιάφορη και η κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ αν τελικώς φύγει από την ΤΣΣΚΑ. Ο έρωτάς του Σέρβου σέντερ με Ελλάδα και Ολυμπιακό είναι τεράστιος. Ανάλογα βέβαια είναι τα δεδομένα και για Χεζόνια και Παναθηναϊκό. Και η σχετική λίστα είναι μεγάλη.

Μπορεί να βγάλει κανείς εκτός τον Αλεξ Πόιθρες; Είναι ένας ψηλός, που και σε Ολυμπιακό και σε Παναθηναϊκό κάνει την διαφορά. Παράλληλα βέβαια τους παίκτες αυτούς γλυκοκοιτάνε και άλλες 10-15 πλούσιες ομάδες της Ευρώπης. Οι «αιώνιοι», όμως, μπορεί να μην έχουν την τσέπη κάποιων ομάδων, έχουν, όμως, το στάτους, που είναι πολύ μεγαλύτερο.

Και αυτό είναι ικανό (όχι από μόνο του) να προσελκύσει ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας, ειδικά αν η Ρωσία δεν είναι το προσεχές καλοκαίρι, όπως ήταν μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Μαντζούκας - Τελευταία ζαριά ΠΑΟ για παικταρά... του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags