Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Με αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας στην ήττα από την Άλμπα - Ατάκες για τις εμφανίσεις εκτός έδρας
| 2022-03-10 23:12:00

Με αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας στην ήττα από την Άλμπα - Ατάκες για τις εμφανίσεις εκτός έδρας

Sportdog Team
Με αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας στην ήττα από την Άλμπα - Ατάκες για τις εμφανίσεις εκτός έδρας

Σκασμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αλλά και στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα - σοκ της ομάδας του από την Άλμπα στο Βερολίνο. 

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στην πολύ κακή εικόνα που είχε η αμυντική λειτουργία των Ερυθρόλευκων στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας μετά την ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο.

«Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι γιατί ή άμυνά μας ήταν τραγική. Είχε εξαιρετικά ποσοστά η Άλμπα και έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε τι πήγε στραβά και να το βελτιώσουμε».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Άλμπα ΄έπαιξε πολύ καλά, έπαιξε με αυτοπεποίθηση κα είχε κίνητρο απέναντί μας. Εμείς είαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι αμυντικά. Ήταν προφανές ότι από το δεύτερο μέρος που είχαμε 53 πόντους, αλλά και γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός πλάνου σχετικά με όσα είχαμε πει για τους δημιουργούς τους και για τους γκαρντ που κινούνται εξαιρετικά χωρίς τη μπάλα. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι γι αυτό ήμασταν σοφτ στην άμυνα και βιαστικοί στην επίθεση. Δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση. Όταν αρχίσαμε να εκτελούμε με μία πάσα ή με καμία πάσα η Άλμπα μας τιμώρησε στο τρανζίσιον. Συγχαρητήρια στην Άλμπα».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιαού εκτός έδρας: «Αν είχαμε 11-1 εκτός έδρας θα ήμασταν πρωταθλητές της Euroleague, επειδή η Euroleague είναι πραγματικά δύσκολη. Όπου κι αν παίζεις είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα έχει λίγες πιθανότητες για πλέι οφ, αλλά έπαιξε εξαιρετικά. Είχε 1 νίκη σε 6 παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι για το ρεκόρ μας, είναι πρόοδος σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε όμως 5 παιχνίδια για να μπούμε στα πλέι οφ που θα είναι επίτευγμα για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 3 χρόνια ήταν εκτός πλέι οφ. Είχαμε μια κακή εμφάνιση. Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε την Μπάγερν. Δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια σε εντός και εκτός έδρας. Είναι διαφορετικές ιστορίες», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags