Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρώτες επαφές για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Μεγαλώνει το μπάτζετ - Χεζόνια και Λόιντ!
Μπάσκετ
| 2022-03-16 22:47:00

Πρώτες επαφές για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Μεγαλώνει το μπάτζετ - Χεζόνια και Λόιντ!

του Pick n' Scroll
Πρώτες επαφές για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Μεγαλώνει το μπάτζετ - Χεζόνια και Λόιντ!

Το σενάριο που κυκλοφόρησε για το Τριφύλλι πριν τον Ολυμπιακό. Γιατί η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική για τους Πράσινους, πότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και ο λόγος που θα υπάρχουν σίγουρα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές και χωρίς νέο πρόεδρο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ. Μόνο, που για τους «πράσινους» δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς δεν έχουν ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Είναι μία ακόμη πρωτόγνωρη κατάσταση για τον εξάστερο, ο κόσμος του οποίου θέλει να δοθεί ένα τέλος καθώς δεν αντέχει την μετριότητα.

Αν και στο σύγχρονο κόσμο πρέπει να πηγαίνεις βήμα, βήμα και να αποφεύγεις τα μεγάλα λόγια, η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη. Αν δεν υπάρξουν νέα απρόοπτα, το ΟΑΚΑ αναμένεται να περάσει στην κυριότητα του, ενώ τα γήπεδα θα έχουν πληρότητα. Πράγματα, που σημαίνουν περισσότερα έσοδα και βέβαια μεγαλύτερο μπάτζετ.

Παράλληλα υπάρχει και το ενδεχόμενο πώλησης της ΚΑΕ και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα σενάριο, που αν υλοποιηθεί, θα αλλάξει πολύ την μορφή του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι ότι έχουν υπάρξει επαφές με ενδιαφερόμενους, όχι, όμως, κάτι παραπάνω. Και αν γίνει αυτό το κάτι παραπάνω, λογικά θα υλοποιηθεί ή θα μαθευτεί μετά το τέλος της σεζόν. Αν πουληθεί, δηλαδή, η ΚΑΕ, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο μεσούσης της σεζόν. Γενικώς θεωρείται πολύ δύσκολη μία τέτοια πώληση, πόσω μάλλον ενώ τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστική περιουσία για του χρόνου και μάλιστα πλούσια, αφού τα συμβόλαια των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη λήγουν το καλοκαίρι του 2023. Κάτι, που ισχύει και για τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Αν υπάρξουν, που αναμένεται να υπάρξουν, περισσότερα χρήματα, θα υπάρχει και μεγαλύτερη άνεση για απόκτηση ποιοτικών παικτών και όχι στοιχημάτων, όπως ο Πέρι, ο Φλόιντ και άλλοι αρκετοί μέτριοι παίκτες, που πέρασαν την τελευταία διετία από το ΟΑΚΑ.

Με περισσότερα χρήματα, δηλαδή, μπορεί να επιστρέψει ο Χεζόνια, μπορεί να αποκτηθεί ένα γκαρντ σαν τον Τζόρνταν Λόιντ ή τον Σαμπάζ Νέιπιρ της Ζενίτ (ο Νέιπιρ έφυγε από τους Ρώσους πριν από μερικές μέρες) και γενικώς θα είναι δυνατή η σημαντική αναβάθμιση του ρόστερ.

Αυτά, βέβαια, είναι μακρινά, το κοντινό είναι το ντέρμπι του ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη χαλάστρα στον μεγάλο του αντίπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" Λούντμπεργκ στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" γκαρντ κλάσης - Ξανά για... Χεζόνια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags