Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με αφορμή την εμφάνιση στο ντέρμπι, ο Κώστας Μπογατσιώτης.

 

Άμεσος συνεργάτης στον Ολυμπιακό των Ίβκοβιτς, Ιωαννίδη, Γιαννάκη, και επί σειρά ετών στα παρκέ, αναφέρθηκε ακόμα στην πιθανότητα να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες, ενώ σχολίασε και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

 

"Παράλογο σκορ στο ΣΕΦ - Για αυτό κέρδισε εύκολα ο Ολυμπιακός - Δεν είχε τέτοιον παίκτη μετά τον Φασούλα"

 

"Το ντέρμπι έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είναι για να το συζητησουμε, σαφώς ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη μοίρα από Παναθηναϊκό που έχει πολλά προβλήματα, δεν έχει βρει τον εαυτό του ακόμα. Αλλά το σκορ ήταν παράλογο, μεγάλη διαφορά, δεν δικαιολογείται. Αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλά διαβασμένος, οι παίκτες του τα έδωσαν όλα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Κώστας Μπογατσιώτης.

 

Τι παραπάνω έχει ο Ολυμπιακός φέτος και έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες φέτος με Παναθηναϊκό;

 

"Είναι πιο ομάδα, ενώ στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει μοντάρει καλά την ομάδα ακόμα ο Πρίφτης. Δεν έχει κάνει ένα καλό ματς φέτος μέχρι στιγμής, δεν δικαιολογείται να είναι τελευταίος, θέλει δουλειά η ομάδα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά έχει προβάδισμα με τον Φαλ, δεν είχε τέτοιον παίκτη μετά τον Φασούλα η ομάδα. Ο Σλούκας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Ουόκαπ είναι πολύ καλός αμυντικός και χρήσιμος, βοηθάει πολύ. Ο Ντόρσεϊ αν βρεθεί σε μέρα δεν πιάνεται, ο Μάρτιν δεν πιάνεται, ο ΜακΚίσκ είναι πολύ καλός, είναι ομάδα που έχει μετατραπεί σε οικογένεια".

 

 

"Να γίνει Ζοτς ο Μπαρτζώκας - Πάρε κι άλλον Ντόρσεϊ - 25% πιθανότητες για να το σηκώσει"

 

Τι θεωρείτε ότι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να προχωρήσει σωστά;

 

"Θέλει υποστήριξη στα δύσκολα (γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν και τα δύσκολα), θέλει χρόνο, όπως κάθισε 13 χρόνια ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό έτσι πρέπει να υποστηριχτεί και ο Μπαρτζώκας. Έχει πέσει ο Πρίντεζης, δεν δίνει τις βοήθειες που είχαμε συνηθίσει, ήταν ο Νο1 και τώρα έχει κάμψη αλλά πιστεύω ίσως βοηθήσει λίγο καλύτερα στη συνέχεια. Σουτέρ θεωρώ ότι χρειάζεται ακόμα ένας καλός, τύπου Ντόρσεϊ, γιατί οι άλλες ομάδες βλέπω ότι έχουν σουτέρ. Κάνει καλές επιλογές, μόνο ο Κουίνσι Έισι δεν έχει βοηθήσει. Ξέρει να επιλέγει καλούς παίκτες και δουλεύει σωστά ο Μπαρτζώκας, έχει πολλά χρόνια και βοηθούς".

 

Θεωρείτε ότι μπορεί να φτάσει στο Final 4; Και, προφανώς, αν βρεθεί εκεί είναι όλα ανοιχτά για τον τίτλο;

 

"Μπορεί να πάει, φυσικά, αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και χωρίς τραυματισμούς, έχει καλή ομάδα για να φτάσει το Final4. Αν φτάσει εκεί, σαφώς και είναι ανοιχτά όλα, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, όλοι έχουνε 25% πιθανότητες για να πάρει την Ευρωλίγκα. Εμάς μας είχαν σίγουρους το '97 που είχαμε πάει με τον Ίβκοβιτς; Ούτε καν! Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσαν" τον ΠΑΟ Σλούκας-Βεζένκοφ - Όνειρα για κούπα στο ΣΕΦ - Οργή και... φήμες στο Τριφύλλι!