Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον τιμώρησε ο Τζέιμς λόγω... ΠΑΟ - Έτσι μπαίνει 4άδα ο Ολυμπιακός - "Τζάμπα" μεταγραφή Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2022-03-24 00:52:00

Τον τιμώρησε ο Τζέιμς λόγω... ΠΑΟ - Έτσι μπαίνει 4άδα ο Ολυμπιακός - "Τζάμπα" μεταγραφή Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Τον τιμώρησε ο Τζέιμς λόγω... ΠΑΟ - Έτσι μπαίνει 4άδα ο Ολυμπιακός - "Τζάμπα" μεταγραφή Μπαρτζώκα!

Ποιοι ήταν για... κλάματα στο Μονακό και η ανύπαρκτη άμυνα! Οι Πειραιώτες έχοντας το μυαλό τους ακόμα στον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, έχασαν πολύ εύκολα από την παρέα του Μάικ Τζέιμς, όμως κρατούν ακόμα το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, βασικά για το πλεονέκτημα της έδρας, ο Ολυμπιακός δεν...εμφανίστηκε στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό το πλήρωσε με 20άρα από τον Μάικ Τζέιμς και την παρέα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι ο Ολυμπιακός περίμενε να πάρει το παιχνίδι με τις φανέλες του και η αλήθεια είναι αυτή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μείνει στις δάφνες του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού. Όχι ότι θεώρησαν ότι εκεί τελείωσε η χρονιά, αλλά πίστεψαν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κέρδιζαν και την Μονακό. Η τελευταία, όμως, τους τιμώρησε παραδειγματικά και τους έδειξε ότι δεν πρέπει να μένεις σε μία νίκη, αλλά να είσαι ακόμη πιο δυνατός όσο προχωράς.

Με εξαίρεση τον Μουσταφά Φαλ, οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σε...άλλο γήπεδο με τους Μονεγάσκους να τους «βαράνε» από όλες τις πλευρές. Ο Τζέιμς έστησε το δικό του πάρτι με 25 πόντους, ο Μπέικον με τον Λι ήταν άξιοι συμπαραστάτες του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και κάπως έτσι ήρθε ο θρίαμβος της γαλλικής ομάδας. Αντίθετα οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού ήταν για κλάματα και κυρίως με την διάθεση για άμυνα να είναι ανύπαρκτη.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» ούτε την τρίτη θέση έχουν χάσει, ούτε το πλεονέκτημα της έδρας. Αν νικήσουν Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, τότε το πλεονέκτημα έδρας είναι δικό τους. Και αυτό τους νοιάζει βασικά.

Και βέβαια τους νοιάζει στα πλέι-οφ να μην έχουν εμφανίσεις, όπως την χθεσινή και όπως εκείνη με την Αλμπα στο Βερολίνο.

Οι Πειραιώτες χαλάρωσαν μετά τον Παναθηναϊκό, δεν είχαν και παιχνίδι πρωταθλήματος να είναι σε εγρήγορση και η «πεινασμένη» Μονακό τους έδωσε και κατάλαβαν με το 92-72 να αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα του αγώνα.

Μέσα σε όλα ο Κουίνσι Εϊσι δεν έπαιξε για μία ακόμη φορά και πολλοί είναι εκείνοι, που συνεχίζουν να απορούν ποια είναι η χρησιμότητα του πρώην παίκτη του ΝΒΑ στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαγή" για την 3η θέση - Βαθμολογία και πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε - Όλα τα σενάρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags