Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρες για το επίτευγμα Μπαρτζώκα - "Δεν με γεμίζει ως αντίπαλος η Εφές" - Μνεία σε Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2022-03-27 14:03:00

Ατακάρες για το επίτευγμα Μπαρτζώκα - "Δεν με γεμίζει ως αντίπαλος η Εφές" - Μνεία σε Σλούκα!

Sportdog Team
Ατακάρες για το επίτευγμα Μπαρτζώκα - "Δεν με γεμίζει ως αντίπαλος η Εφές" - Μνεία σε Σλούκα!

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ και σχολίασε το ενδεχόμενο να βρουν αντίπαλό τους στα προημιτελικά την Εφές Αναντολού.

Ολυμπιακός: Στο εξαιρετικό μπάσκετ που παίζει φέτος ο Ολυμπιακός και το οποίο του επιτρέπει να έχει βλέψεις για… ψηλά στην φετινή Euroleague αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Με βάση τα μπάτζετ που συνεχόμενα ανεβαίνουν αλλά και ομάδες με ιστορία να είναι εκτός τετράδας, όλοι λέγαμε στην αρχή της σεζόν ότι ο Ολυμπιακός θα τερμάτιζε έβδομος, όγδοος. Δεν είναι λόγω των ρωσικών ομάδων η θέση του, με τις νίκες που έκανε και εκείνες που θα μπορούσε να κάνει με Ούνιξ και Ζενίτ θα ήταν σίγουρα στην τετράδα. Είναι μια εξαιρετική σεζόν, πέτυχε όχι μόνο τον στόχο του να είναι στα play-off, αλλά έχει και πλεονέκτημα έδρας. Με το μπάσκετ που παίζει έχει αξιώσεις και για κάτι παραπάνω.

Έχει πολύ ωραία εικόνα στο παρκέ και έχει έναν κορμό ανταγωνιστικό για τα στάνταρ της Euroleague για τουλάχιστον μια με δύο σεζόν ακόμα. Η λογική λέει ότι το 4-5 είναι Ολυμπιακός-Εφές. Δεν με γεμίζει η τουρκική ομάδα, έχει φοβερό πρόβλημα στους ψηλούς. Ας παίξουν, δεν συμμερίζομαι αυτή την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Θα είναι μια σκληρή αντίπαλος, αλλά είναι κορεσμένη. Για να φτάσει στην κορυφή, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει τους καλύτερους. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν θα έρθει, πάντως», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια ακόμα ηγετική μορφή μετά την αποχώρηση Σπανούλη, τον Πρίντεζη, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Σλούκα, που συνέβαλε στο να έρθει ομαλά η επόμενη ημέρα.

Τέλος, ο Ζέρβας επισήμανε ότι ανεξάρτητα πως θα τελειώσει η σεζόν, το φετινό επίτευγμα του Μπαρτζώκα έχει εφάμιλλη αξία με την κατάκτηση της Euroleague από πλευράς Ολυμπιακού στην προηγούμενη θητεία του, με το πετυχημένο rebulding που έκανε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags