Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νεμάνια Νέντοβιτς: Τεράστια αγωνία στον ΠΑΟ - Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για Νέντοβιτς - Δεν πάει στην Πόλη
Μπάσκετ
| 2022-04-06 23:25:00

Τεράστια αγωνία στον ΠΑΟ - Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για Νέντοβιτς - Δεν πάει στην Πόλη

Sportdog Team
Τεράστια αγωνία στον ΠΑΟ - Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για Νέντοβιτς - Δεν πάει στην Πόλη

Ο τραυματισμός του Σέρβου γκαρντ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο έχει προξενήσει τεράστια ανησυχία στις τάξεις των Πράσινων.

Παναθηναϊκός - Νεμάνια Νέντοβιτς: Για διάστρεμμα κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς στον αστράγαλο, τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν εύκολα, αλλά αυτό που τους "καίει" περισσότερο είναι η κατάσταση του καλύτερου παίκτη τους, που κόντρα στην Άλμπα πάλευε μόνος του, σταματώντας στους 27 πόντους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε από το ματς κουτσαίνοντας, δείχνοντας να πονάει αρκετά και όπως όλα δείχνουν, δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε (8/4) και είναι πιθανό να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου όλοι θα περιμένουν τις εξετάσεις του για να δουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (11/4), με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και φυσικά ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα ήθελε με τίποτα να παραταχθεί η ομάδα του χωρίς τον Νέντοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags