Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εφιάλτης για ΠΑΟ ο ΜακΚίσικ, "σίγησε" τον Νέντοβιτς ο Ουόκαπ - Φήμες για αλλαγή στο Τριφύλλι!
Μπάσκετ
| 2022-04-11 22:45:00

Εφιάλτης για ΠΑΟ ο ΜακΚίσικ, "σίγησε" τον Νέντοβιτς ο Ουόκαπ - Φήμες για αλλαγή στο Τριφύλλι!

του Pick n' Scroll
Εφιάλτης για ΠΑΟ ο ΜακΚίσικ, "σίγησε" τον Νέντοβιτς ο Ουόκαπ - Φήμες για αλλαγή στο Τριφύλλι!

Τίτλο με άμυνα ο Ολυμπιακός, απελπισία και εξελίξεις στους Πράσινους. Πώς πέρασαν οι Ερυθρόλευκοι από το ΟΑΚΑ, η... σιγή του Σέρβου γκαρντ και η σύσκεψη που θα γίνει άμεσα και θα κρίνει πάρα πολλά στο ΟΑΚΑ. Θα έρθει έξτρα παίκτης για να "παλέψει" το φετινό πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Επικράτησε με 68-62 του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά καπάρωσε το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι-οφ της Α1. Ηταν μία δίκαιη νίκη για τους Πειραιώτες, που στηρίχτηκε στην εξαιρετική τους άμυνα καθώς και στην πολύ καλή απόδοση των γκαρντ τους.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν για μία ακόμη φορά ο παίκτης, που έκανε την διαφορά. Ο Αμερικάνος γκαρντ σημείωσε 18 πόντους και έχει εξελιχθεί πλέον σε εφιάλτη του Παναθηναϊκού, αφού αρκετές φορές του έχει κάνει τη ζημιά.

Παράλληλα σπουδαία δουλειά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ο Σλούκας με τον Ουόκαπ. Σε ένα βράδυ, που ο Ντόρσεϊ ήταν άφαντος, ο Ουόκαπ έκανε σπέσιαλ δουλειά σε άμυνα και επίθεση, κουράζοντας μεταξύ άλλων με το στενό του μαρκάρισμα τον Νέντοβιτς. Ο Σλούκας από την άλλη επανήλθε μετά από καιρό στην δράση και με την ποιότητά του έδωσε ουσιαστικές λύσεις στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη για μία ακόμη φορά πληγώθηκε από την θέση του πλέι-μέικερ. Ο Γιόβιτς παραμένει παρκαρισμένος στα πιτς, ο Σαντ-Ρος με τον Μποχωρίδη ήταν φιλότιμοι, αλλά όχι ουσιαστικοί, ο Μέικον, που δεν είναι πλέι-μέικερ, δεν μπόρεσε να βοηθήσει καν στο εκτελεστικό κομμάτι. Με αυτά τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 62 πόντους και όπως είπε ο Πρίφτης «με τέτοια παραγωγή πως να κερδίσεις;».

Αυτό, που μένει να φανεί πλέον είναι αν θα γίνει κάποια αλλαγή στους «πράσινους», καθώς πλέον και για το πρωτάθλημα τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Το πλεονέκτημα έδρας είναι στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν καλύτερη ομάδα και οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν τομές μήπως και μπορέσουν να πανηγυρίσουν στο τέλος της χρονιάς.

Το ταμείο είναι φτωχό, αλλά πάντοτε μπορεί να βρεθεί λύση σε ένα σωματείο του διαμετρήματος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον έχει φτάσει σε απελπιστικό σημείο, έχοντας χάσει το Κύπελλο, αποτυγχάνοντας στην Ευρωλίγκα και πλέον χάνοντας στο πρωτάθλημα το πλεονέκτημα της έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟ, ξεφτιλίκια - Πογιάτος του μπάσκετ ο Πρίφτης - Οκάρο φύγε τώρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags