Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόβορας και μεταγραφή στον ΠΑΟ - Θέλει… Πονίτκα, έχασε Κάνααν - Όλα ανοικτά για νέο ιδιοκτήτη!
Μπάσκετ
| 2022-04-13 22:38:00

Βόβορας και μεταγραφή στον ΠΑΟ - Θέλει… Πονίτκα, έχασε Κάνααν - Όλα ανοικτά για νέο ιδιοκτήτη!

του Pick n' Scroll
Βόβορας και μεταγραφή στον ΠΑΟ - Θέλει… Πονίτκα, έχασε Κάνααν - Όλα ανοικτά για νέο ιδιοκτήτη!

Η παρουσία Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ και τα νέα σενάρια για την ΚΑΕ. Γιατί "κλείδωσαν" οι Πράσινοι στον Έλληνα προπονητή και οι πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης, ώστε να βοηθήσει στους τελικούς με Ολυμπιακό. Τι... κυκλοφορεί ενόψει καλοκαιριού και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μπαίνει σε νέο φεγγάρι μετά τις «βόμβες», που έσκασαν το βράδυ της Τρίτης (12/4) και έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Πρίφτη, τον Διαμαντίδη, τον Αλβέρτη, τον Παππά και τον Τριαντόπουλο.

Ο Γιώργος Βόβορας θα είναι ο νέος προπονητής, ενώ την θέση του τεχνικού διευθυντή πήρε ήδη ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Περιστεριώτης βρέθηκε μάλιστα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και άρχισε να τρέχει ορισμένα θέματα.

Στο τραπέζι για το θέμα του προπονητή μπήκε μόνο το όνομα του Βόβορα. Οι περιπτώσεις των Μανωλόπουλου και Παπαθεοδώρου, που είναι διαθέσιμες, δεν πέρασαν από το «πράσινο» μικροσκόπιο.

Ο Βόβορας άλλωστε είναι «παιδί» του Πεδουλάκη και είναι αυτό, που λέμε ότι «αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται».

Το ρόστερ προς το παρόν παραμένει το ίδιο, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αλλαγή ενόψει των πλέι-οφ και της μάχης, που θα δοθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός μετά και το γεγονός ότι έχασε το πλεονέκτημα της έδρας από τον Ολυμπιακό, είναι το αουτσάιντερ για την κατάκτηση της κούπας, αλλά θα δώσει την μάχη του για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.

Σε αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο είναι πιθανό να γίνει κίνηση για τουλάχιστον έναν παίκτη, που, όμως, να είναι παίκτης και όχι στοίχημα τύπου Φλόιντ και Πέρι.

Ένας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Πονίτκα, που παραμένει ελεύθερος ή σαν τον Κάνααν, που πριν από λίγες μέρες πήρε η Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη. Ο Κάνααν, που είχε απασχολήσει παλιότερα τον Παναθηναϊκό, με το καλημέρα δείχνει την επίδρασή του στην Γαλατά.

Από κει και πέρα το καλοκαίρι πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ και για αυτό, που υπάρχει αγωνία είναι το με ποια διοικητική σύνθεση θα πορευτεί του χρόνου ο Παναθηναϊκός. Αν θα πάει, δηλαδή, ως έχει ή θα βρεθεί ένας πολύ δυνατός ιδιοκτήτης. Υπάρχουν, πάντως, κι άλλα ενδεχόμενα, όπως το να δοθεί σε κάποιον το μάνατζμεντ της ομάδας.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και στόχος είναι να τελειώσει η σεζόν όσο γίνεται καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στεναχώρια Γιαννακόπουλου - Δίδυμο κόουτς και Μάνος - Μόνο αυτούς να κρατήσει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags