Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιαννακόπουλος ή νέος μεγάλος επενδυτής; - Σκάει μεταγραφή άμεσα - Τρελό σενάριο για Ιτούδη-Χεζόνια!
| 2022-04-15 22:05:00

Γιαννακόπουλος ή νέος μεγάλος επενδυτής; - Σκάει μεταγραφή άμεσα - Τρελό σενάριο για Ιτούδη-Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Γιαννακόπουλος ή νέος μεγάλος επενδυτής; - Σκάει μεταγραφή άμεσα - Τρελό σενάριο για Ιτούδη-Χεζόνια!

Νέα εποχή για το Τριφύλλι που ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά επίπεδο. Πώς και γιατί οι Πράσινοι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ, τα... όνειρα του κόσμου και η προσθήκη παίκτη που θα γίνει το επόμενο διάστημα, ώστε να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παλέψει η ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ζει πλέον μεγάλες στιγμές, καθώς το κλειστό του ΟΑΚΑ περιέρχεται στη κυριότητά του για τα επόμενα 49 χρόνια. Ηταν μία κατάσταση, που περίμενε με ανυπομονησία ο κόσμος του «τριφυλλιού» να υλοποιηθεί και να που έγινε πραγματικότητα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βάζει για τα καλά το χέρι του.

Το επόμενο βήμα και πολύ σημαντικό επίσης είναι το ποιος θα τσουλήσει την ΚΑΕ από το καλοκαίρι και μετά. Θα επαναδραστηριοποιηθεί ο Γιαννακόπουλος; Θα εμφανιστεί κάποιος πολύ δυνατός επενδυτής; Ή η ομάδα θα συνεχίσει με τον τρόπο, που λειτουργεί τώρα με έσοδα-έξοδα; Μόνο, που τώρα τα έσοδα θα είναι πιο μεγάλα μετά την εξασφάλιση τω δικαιωμάτων του ΟΑΚΑ.

Αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πάντως, ονειρεύεται έναν μεγάλο ηγέτη στην ΚΑΕ, έναν άνθρωπο με πολλά χρήματα, που θα επαναφέρει την ομάδα εκεί, που πρέπει.

Ονειρεύονται οι Παναθηναϊκοί ένα σχήμα με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, ένα σχήμα με μπροστάρη τον Μάριο Χεζόνια και με πολύ καλούς ξένους παίκτες, που αυτή την στιγμή με εξαιρέσεις δεν υπάρχει.

Στην εξαίρεση ανήκει δίχως άλλο ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που είναι μακράν ο πιο ποιοτικός ξένος του εξάστερου.

Προς το παρόν, πάντως, και για το τελείωμα της χρονιάς ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει τον Κέβιν Πάνγκος στην ομάδα του και τον Γιόχανς Βόιγκτμαν, ώστε να αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα σε βάρος του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να αποκτηθούν οι δύο αυτοί παίκτες ή ένας εξ αυτών.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον μία κίνηση για να δυναμώσει το ρόστερ του και να μπορέσει έτσι να κοντράρει όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τον μεγάλο του αντίπαλο, που συν τοις άλλοις έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε "βόμβα" για Παναθηναϊκό ο Καντέρ - Κλείνει το... μάτι στους Πράσινους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags