Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Απίστευτη εξέλιξη για Σπανούλη - Σε "χρυσή" λίστα μαζί με τοτέμ του ευρωπαϊκού μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-04-19 18:28:00

Απίστευτη εξέλιξη για Σπανούλη - Σε "χρυσή" λίστα μαζί με τοτέμ του ευρωπαϊκού μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για Σπανούλη - Σε "χρυσή" λίστα μαζί με τοτέμ του ευρωπαϊκού μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μια τεράστια διάκριση για τον Kill Bill καθώς όπως έγινε γνωστό είναι μέλος της λίστας Legend της Euroleague και πρόκειται να τιμηθεί πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονακό.

Βασίλης Σπανούλης: Ακόμα μια τεράστια τιμή για τον Kill Bill που θα μπει στην λίστα των «Θρύλων» της Ευρωλίγκας, πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μονακό, την προσεχή Μ. Τετάρτη (20/4. 21:00).

Στην λίστα υπάρχουν ήδη οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ραμούνας Σισκάουσκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μιρσάντ Τουρκτζάν και Φελίπε Ρέγιες, με πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι ο νεότερος που μπαίνει στο συγκεκριμένο γκρούπ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα τρεις φορές, έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης και στα τρία Final-4 που στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης σε οκτώ διαφορετικές σεζόν, ενώ είναι ο παίκτης με ους περισσότερους πόντους στη διοργάνωση, τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, τις περισσότερες ελεύθερες βολές και τα πιο πολλά εύστοχα σουτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags