Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μονακό: Η μεγάλη κίνηση Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων τους... πάει πάει F4 - "Κόκκινο πανί" ο Τζέιμς στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2022-04-20 23:39:00

Η μεγάλη κίνηση Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων τους... πάει πάει F4 - "Κόκκινο πανί" ο Τζέιμς στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Η μεγάλη κίνηση Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων τους... πάει πάει F4 - "Κόκκινο πανί" ο Τζέιμς στο ΣΕΦ!

Ποιοι καθάρισαν για τον Ολυμπιακό και οι κίνδυνοι για τη συνέχεια. Πώς έφτασε στο άνετο 1-0 απέναντι στη Μονακό, γιατί… εξαφανίστηκε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με την Μονακό, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, άρχισε να δείχνει το πρόσωπο, που τον οδήγησε στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Το πάθος ήταν ασίγαστο, ο κόσμος κόχλαζε, πάνω από όλα η άμυνα ήταν ατσάλι. Και με αυτά τα δεδομένα ήρθε το 71-54 σε βάρος της Μονακό και το 1-0 στη σειρά.

Ο Βεζένκοφ ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, όπως και ο Ντόρσεϊ. Ο Ολυμπιακός έβλεπε στα πρώτα λεπτά ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει το ματς από την επίθεσή του και έδωσε όλο του το βάρος στην άμυνα. Αυτή τον έβγαλε ασπροπρόσωπο και ιδίως στο κομμάτι, που αφορούσε στον Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού συνεχώς αποδοκιμαζόταν στο ΣΕΦ αλλά το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι τον απέκοψε από την υπόλοιπη ομάδα. Και αυτή του η επιτυχία ήταν το βασικό κλειδί, ώστε να έρθει ο περίπατος.

Ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει την Ευρωλίγκα και το ζήτησε και πάλι πριν από λίγη ώρα στο ΣΕΦ. Ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, όμως, γνωρίζουν άριστα ότι πρέπει να πηγαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι. Να μην βιάζονται γιατί οι κίνδυνοι παραμονεύουν. Και ότι η κόλαση σε τέτοιες καταστάσεις δεν απέχει πολύ από τον παράδεισο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει να χαίρεται επίσης για το γεγονός ότι ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και επίσης για το ότι ο Τόμας Ουόκαπ έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον ρου ενός ματς. Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις έχει βγει λίρα εκατό στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» κοιμούνται ήσυχοι για τον επιπλέον λόγο ότι ο Αμερικάνος έχει υπογράψει για τρία χρόνια. Δεν το θυμούνται πολλοί, το προηγούμενο καλοκαίρι όμως ο Ουόκαπ είπε το «ναι» και έβαλε την τζίφρα του σε τριετές συμβόλαιο, που του έδωσαν οι Αγγελόπουλοι. Καθώς φαίνεται έκαναν άριστα τα αφεντικά του Ολυμπιακού και σε αυτή την περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρτι στο ΣΕΦ για... Final 4 - Συνθήματα για Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο και... καναπέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags