Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μονακό: Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός - Έβριζαν Τζέιμς και τους... αποτελείωσε - Μεγάλος κίνδυνος στο Μονακό
Μπάσκετ
| 2022-04-22 21:32:00

Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός - Έβριζαν Τζέιμς και τους... αποτελείωσε - Μεγάλος κίνδυνος στο Μονακό

του Pick n' Scroll
Αυτός δεν ήταν Ολυμπιακός - Έβριζαν Τζέιμς και τους... αποτελείωσε - Μεγάλος κίνδυνος στο Μονακό

Πρέπει να συνέλθουν οι Ερυθρόλευκοι για να μην χάσουν μια ιστορική ευκαιρία! Τα αίτια της βαριάς ήττας από Μονακό στο ΣΕΦ, τι συνέβη με τον Μάικ Τζέιμς και το "καμπανάκι" που ήχησε ενόψει των αναμετρήσεων στο Μόντε Κάρλο.

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε περίφημα στο πρώτο παιχνίδι με την Μονακό, τη Μεγάλη Παρασκευή όμως, πήγε στο άλλο άκρο. Πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση, οι Μονεγάσκοι απολύτως δίκαια πήραν τη νίκη με το εκκωφαντικό 96-72 και πλέον ο δρόμος για το Βελιγράδι περνάει από το Μόντε Κάρλο.

Αυτός, που εμφανίστηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός, που στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας σάρωνε σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά του και πήρε την 2η θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά από ένα σημείο ήταν σαν να έχασαν την ενέργειά τους και κυρίως το μυαλό τους. Πράγματα, που είχαν ως αποτέλεσμα η Μονακό να κάνει σερί 20-0 και να μην ξανακοιτάξει πίσω της. Κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός πήγε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά ο Μάικ Τζέιμς τον αποτελείωσε. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν άφαντος, αλλά όταν πήρε μπροστά, δεν σταματιόταν με τίποτα. Εβαζε το ένα σουτ μετά το άλλο, παγώνοντας το ΣΕΦ και τους φίλους του Ολυμπιακού, που τον έβριζαν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν περίμενε με τίποτα τέτοια εξέλιξη και πλέον θα πρέπει να βρει τον τρόπο, ώστε η ομάδα του να κάνει τουλάχιστον μία νίκη στο Πριγκιπάτο. Την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου, μετά και το 1-0, πολλοί Ολυμπιακοί την είχαν σίγουρη, πλέον, όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς μάλιστα η Μονακό στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Κάτι, που είχε δείξει και με τους Πειραιώτες, τους οποίους είχε κερδίσει με 92-72.

Ο Ολυμπιακός καλείται να φέρει τούμπα τα πράγματα, γιατί αλλιώς θα γνωρίσει μία μεγάλη αποτυχία και παράλληλα θα χάσει μία τεράστια ευκαιρία για κάτι μεγάλο, σε μία σεζόν, που εδώ και καιρό δεν υπάρχουν ρωσικές ομάδες και δεν υπάρχουν επίσης άτρωτες ομάδες, όπως έχει φανεί στις περιπτώσεις των πανίσχυρων οικονομικά Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ακολουθεί Εφές-Ρεάλ ο Ολυμπιακός - Χωρίς εξάρτηση από Σπανούλη - Πρωταθλητές έφαγαν 30αρες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags