Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σίβα Πέιτον: Γι' αυτό διάλεξε Πέιτον ο ΠΑΟ - Ψάχνουν και δεύτερη μεταγραφή... έκπληξη - Έκλεισε ο πρώτος Έλληνας!
Μπάσκετ
| 2022-04-26 23:31:00

Γι' αυτό διάλεξε Πέιτον ο ΠΑΟ - Ψάχνουν και δεύτερη μεταγραφή... έκπληξη - Έκλεισε ο πρώτος Έλληνας!

του Pick n' Scroll
Γι' αυτό διάλεξε Πέιτον ο ΠΑΟ - Ψάχνουν και δεύτερη μεταγραφή... έκπληξη - Έκλεισε ο πρώτος Έλληνας!

Ο... εκλεκτός των Βόβορα-Πεδουλάκη και έξτρα κίνηση στους ψηλούς. Στο Τριφύλλι προσπαθούν να κλείσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα του πλέι-μέικερ και από εκεί και πέρα θα ψάξουν να βρουν και κάποιο ακόμα... λαχείο. Ποια είναι η πρώτη κίνηση που έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι;

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει το θέμα του πλέι-μέικερ για τα πλέι-οφ της Α1 με τον Πέιτον Σίβα να είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Βόβορα και του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Σίβα δεν είναι ούτε Λορέντζο Μπράουν, ούτε βέβαια Κέβιν Πάνγκος. Είναι, όμως, ένας έμπειρος πλέι-μέικερ, που μπορεί να έρθει άμεσα στην Αθήνα και ο οποίος έχει το προσόν ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα. Μέχρι προχθές ο πρώην παίκτης της Αλμπα αγωνιζόταν με τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας και έτσι είναι πανέτοιμος να έρθει εδώ να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σίβα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, το ενδιαφέρον να προχωρήσει περισσότερο. Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν παίκτης του Ρικ Πιτίνο στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ, ενώ έχει παίξει και στο ΝΒΑ.

Αν κλείσει το θέμα του Σίβα, οι «πράσινοι» είναι πιθανό να κοιτάξουν και για μία ακόμη μεταγραφή για τα πλέι-οφ. Πάντα ψάχνουν την αγορά, ώστε να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Μόνο, που η αγορά τώρα είναι πολύ στενή και θα πρέπει ο παίκτης να είναι διαπιστωμένα εξαιρετικός για να γίνει κίνηση.

Αν μπορούσε π.χ. να έρθει ένα «4άρι» σαν τον Λιουκ Σίκμα της Αλμπα, τότε ο Παναθηναϊκός θα τον έπαιρνε αμέσως. Ο Αμερικάνος, όμως, δεν είναι διαθέσιμος από τους Γερμανούς, γενικώς τέτοιους παίκτες αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολο να τους πάρεις, οπότε αυτό, που περιμένουν Βόβορας και Πεδουλάκης είναι να βρουν ένα λαχείο στον δρόμο τους.

Υπήρχε η επιθυμία να αποκτηθεί και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, όλα, όμως, δείχνουν ότι αυτή η κίνηση θα γίνει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Η Λιετκαμπέλις, όπου βρίσκεται ο Καλαϊτζάκης, δεν θέλει να τον αφήσει τώρα, οπότε μόνο αν έρθουν τα πάνω, κάτω, ο Κρητικός γκαρντ θα παίξει την τρέχουσα χρονιά στον Παναθηναϊκό.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεβαίνει το μπάτζετ στον ΠΑΟ - Μπόλντγουϊν και Κάβανο για ΟΑΚΑ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags